Δωρεάν δορυφορικές συνδέσεις και στην Σαμοθράκη

Δωρεάν δορυφορικές συνδέσεις και στην Σαμοθράκη

Ο Δήμος Σαμοθράκης με ανακοίνωση του ενημνέρωσε τους δημλότες του νησιού για την επιχορηγούμενη δορυφορική πρόσβαση στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης.

 Όπως αναφέρει: “Σύμφωνα με τον υπ’ αριθ. 834/04.04.2017 (ΦΕΚ Β/1203/2017) με Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης υλοποιείται η δράση με τίτλο: «Επιχορηγούμενη Δορυφορική Πρόσβαση των Μόνιμων Κατοίκων των Απομακρυσμένων Περιοχών της Χώρας στους Ελληνικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς Ελεύθερης Λήψης» στην οποία δικαιούχοι του Δήμου Σαμοθράκης είναι οι ακόλουθοι οικισμοί: Θέρμα, Λάκκωμα, Ξηροπόταμος, Σαμοθράκη (Χώρα).

Οι κάτοικοι των ανωτέρων οικισμών μπορούν να προσέρχονται έως τις 31 Οκτωβρίου 2017 στο ΚΕΠ του Δήμου Σαμοθράκης και να προσκομίζουν απαραίτητα το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, την πιο πρόσφατη απόδειξη λογαριασμού Δ.Ε.Κ.Ο (ΔΕΗ κτλ.) και το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα του τελευταίου οικονομικού έτους από την οικεία Δ.Ο.Υ. Έχοντας συμπληρώσει την Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση που θα τους χορηγηθεί, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, θα τους χορηγείται η βεβαίωση μόνιμης κατοικίας.

Στη συνέχεια, οι δικαιούχοι θα μπορούν να προσκομίσουν την βεβαίωση σε όποια εταιρία υπηρεσιών δορυφορικής τηλεόρασης επιθυμούν για να λάβουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για την παροχή της υπηρεσίας η οποία θα αφορά τη δωρεάν δορυφορική πρόσβαση στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης”.