Λαμπάκης: “Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος και το 2019”

Λαμπάκης: “Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος και το 2019”

Την απόφαση του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και στις επόμενες δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν το 2019, αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο Βαγγέλης Λαμπάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news,gr, μιλώντας τις τελευταίες μέρες με τους στενούς συνεργάτες του, κυρίως αντιδημάρχους, οι οποίοι μετά την τοποθέτηση που έκανε την Τετάρτη τον ρωτούσαν αν έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις, ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσουν όλοι μαζί στην παράταξη «Πόλη και Πολίτες» με φόντο τις εκλογές του 2019. “Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος και το 2019 και θα πάμε μαζί να συνεχίσουμε το έργο μας στην πόλη”, απάντησε χαρακτηριστικά λένε όσοι μιλούν μαζί του.

Έτσι αύριο Κυριακή 7 Μαΐου οπότε και έχει προγραμματίσει να κάνει απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής σε ξενοδοχείο της πόλης,  ο δεύτερος αφού ο προβλεπόμενος από τον ‘Καλλικράτη’ έγινε την Τετάρτη στο δημοτικό συμβούλιο, θα είναι περισσότερο αναλυτικός. Θα περιλαμβάνει την περιγραφή και τη σύνδεση των έργων που έχουν υλοποιηθεί ή σχεδιάζονται και στις τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου Αλεξανδρούπολης και σύμφωνα πάντα με όσα είπε ο κος Λαμπάκης θα έχει και πολιτικές ανακοινώσεις που αφορούν την ίδια την παράταξη και την πορεία της προς τις Εκλογές του 2019.

Ο κ.Λαμπάκης δεν ενδιαφέρεται να αναμιχθεί στην κεντρική πολιτική σκηνή ως υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ, μια και για το ψηφοδέλτιο του νομού Έβρου έχουν μαζευτεί πολλοί υποψήφιοι για τις 6 θέσεις (ξεπερνούν ήδη τους 10), είτε βλέπει πως μια πιθανή διεκδίκηση της θέσης του Περιφερειάρχη δεν μπορεί να ευοδωθεί. Ο νυν Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος έχει εξασφαλίσει το ¨χρίσμᔨαπό την Αθήνα λόγω των καλών σχέσεων του με το περιβάλλον Μητσοτάκη και αυτό φαίνεται να το ξέρει ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και να του ξεκαθαρίστηκε κατά την επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Έβρο. Κάποιοι μάλιστα συνδέουν τις δηλώσεις Λαμπάκη που ακολούθησαν και άφηναν ξεκάθαρες αιχμές, λόγω αυτής της… ενηνέρωσης.