Πέτροβιτς: Τέρμα η κοροϊδία με τον κάθετο άξονα

Πέτροβιτς: Τέρμα η κοροϊδία με τον κάθετο άξονα

Την κάθετη αντίθεση του σε όσα πρότειναν οι άνθρωποι της ΕΓΝΑΤΙΑΣ οδού για τον… κάθετο άξονα Αρδάνιο-Μάνδρα-Ψαθάδες, εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρηςε Πέτροβιτς.

Μιλώντας για το θέμα αυτό στον MAXIMUM FM, ο κ.Πέτροβιτς ξεκαθάρισε: “Κάναμε σύσκεψη με τους υπεύθυνους της Εγνατίας για τα δυο κομμάτια, το Μάνδρα-Ψαθάδες που μας στοίχισε ζωές και το Αρδάνιο-Μάνδρα. Στο Μάνδρα-Ψαθάδες μας είπαν ότι διευθέτησαν την εκκρεμότητα με τον ΟΣΕ. Μας διαβεβαίωσαν ότι εξασφάλισαν το ποσό για στηθαία και μας είπαν ότι το Φθινόπωρο του 2017 θα παραδοθεί το Μάνδρα-Ψαθάδες.

Στο Αρδάνιο-Μάνδρα ενώ είχαμε αποφασίσει με την Εγνατία να γίνει ένας καινούργιος αυτοκινητόδρομος, τώρα μας λένε αν και πήραν 37 εκατομμύρια ότι η εταιρεία θα ετοιμάσει τους κόμβους, στη Λυκόφη, θα κάνουν κάποια χιλιόμετρα πριν και μετά και κάποια τμήματα στους κόμβους και θα κλείσουν απλά τις λακκούβες και θα μας τον παραδώσουν. Τους λέμε ότι αυτό δεν είναι αυτοκινητόδρομος και αν είναι κάθετος άξονας που θεωρούσαμε ότι θα είναι διπλής κατεύθυνσης και με διαχωριστικό διάζωμα, αν είναι τελικά αυτό που υποστηρίζουν εμείς δεν το δεχόμαστε.

Ποιος θα συντηρεί αυτό το κομμάτι; Μας είπαν ότι θα συντηρεί η Περιφέρεια. Άρα το ίδιο το υπουργείο θα πρέπει να δώσει χρήματα από κονδύλια για την ασφάλεια δρόμων. Επ’  αυτού θα πρέπει να τοποθετηθεί ο κ.Σπίρτζης. Πως μας μιλούν για διόδια όταν στις υποχρεώσεις τους δεν είναι συνεπείς. Αυτή η κοροϊδία πρέπει να σταματήσει. Να μιλήσουν τη γλώσσα αλήθειας και να μην μας κοροϊδεύουν άλλο.

Τους έκανα τότε αντιπρόταση να τοποθετηθούν διόδια λίγο μετά το τελωνείο της γέφυρας Κήπων. Αυτό είπαμε και όχι να ακούμε για Αρδάνιο και Μέστη».

Newsroom: Στέργιος Χαβ.

Ένα σχόλιο

  1. Τοπαλούδης Ιωάννης

    Έχουμε τον μοναδικό κάθετο άξονα στην Ελλάδα χωρίς στηθαίο στη μέση και δυο λωρίδες ανά κατεύθυνση. Άσε που έχουν μεγαλώσει ήδη δυο γενιές και πάμε και για τρίτη και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε κι αυτή η μία λωρίδα ανά κατεύθυνση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*