Βρήκε τον άνθρωπο που έψαχνε ο Πατσουρίδης

Βρήκε τον άνθρωπο που έψαχνε ο Πατσουρίδης

Τον άνθρωπο που έψαχνε από την πρώτη του θητεία ακόμα ως δήμαρχος Διδυμοτείχου, βρήκε τελικά ο Παρασκευάς Πατσουρίδης. Μόνο που θα τον έχει μόνο για τους 8 επόμενους μήνες και μετά πάλι θα πρέπει ν’ αρχίσει το ψάξιμο για να βρει λύση.

Ο δήμαρχος Διδυμοτείχου πάντα είχε το παράπονο ότι δεν προβάλλεται επικοινωνιακά το έργο που κάνει στην πόλη όλα αυτά τα χρόνια. Δεν δίσταζε μάλιστα μπροστά και σε στενούς του συνεργάτες να υποστηρίζει πως δεν υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος που θα «διαφημίσει» τα πεπραγμένα του στα ΜΜε του Έβρου και της Θράκης γενικότερα.

Εδώ και λίγες μέρες όμως, τον ρόλο αυτό ανέλαβε ο γνωστός δημοσιογράφος από την περιοχή της Ορεστιάδας Σταύρος Παπαθανάκης, αφού διορίστηκε με 8μηνη σύμβαση στον Δήμο Διδυμοτείχου, μέσω των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ. Οι αρμοδιότητες του αφορούν δημοσιογραφική εργασία και προβολή του έργου της δημοτικής αρχής ως Γραφείο Τύπου. Μάλιστα συνόδεψε τον Πατσουρίδη και τον αντιδήμαρχο Γιάννη Τοπαλούδη στην Αλεξανδρούπολη κατά το πρόσφατο «Εργαστήρι Δυτικού Δρόμου του Μεταξιού» που έγινε στην Αλεξανδρούπολη.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*