Το τριεθνές ράλι “MARITSA 2017” στον Έβρο 12-14 Μαίου

Το τριεθνές ράλι “MARITSA 2017” στον Έβρο 12-14 Μαίου

Περισσότερα από 45 κλασικά αυτοκίνητα και αυτοκίνητα αντίκα, από Ελλάδα ,Βουλγαρία και Τουρκία θα συμμετέχουν στο 7ο Διεθνές Ράλι «MARITSA 2017» το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 12 -14 Μαΐου στην Αλεξανδρούπολη και στο οποίο συμμετέχει ενεργά ο Δήμος της πόλης με το σύνθημα «το ποτάμι ενώνει».

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι Φιλιππούπολη-Αδριανούπολη-Αλεξανδρούπολη.
Τα πληρώματα θα εισέλθουν στην Ελλάδα από το τελωνείο των Κήπων το Σάββατο 13 Μαΐου. Στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί αγώνας σλάλομ στο χώρο του Λιμένα Αλεξανδρούπολης. Από τις 18:30 έως τις 20:30 τα αυτοκίνητα θα παραταχθούν μπροστά από το ταχυδρομείο στην παραλιακή λεωφόρο ώστε οι δημότες της πόλης να έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα κλασικά αυτοκίνητα.
Οι βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν σε ξενοδοχείο της πόλης όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν με παραδοσιακούς Θρακιώτικους χορούς από το Σύλλογο «Τρίγωνο Έβρου Αλεξανδρούπολης».
«Η διοργάνωση αποσκοπεί να ενισχύσει τα αισθήματα φιλίας μεταξύ των τριών χωρών και να υπογραμμίσει την ανάγκη ευρύτερης συνεργασίας και υποστήριξης,» τονίζουν οι διοργανωτές.

Πηγή: ΕΡΤ

Συντάκτης :Όλγα Ορφανίδου