Στη Ν.Δ Έβρου παραιτούνται, στον ΣΥΡΙΖΑ οι βουλευτές “διαφημίζουν” τις πρωτοβουλίες

Στη Ν.Δ Έβρου παραιτούνται, στον ΣΥΡΙΖΑ οι βουλευτές “διαφημίζουν” τις πρωτοβουλίες

Η παραίτηση του Κώστα Κεβρεκίδη από τη Νομαρχική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Έβρου (ΝΟΔΕ), ήταν η τελευταία από μια σειρά αποχωρήσεων, οι οποίες ξεκίνησαν με αφορμή την εκλογή του νέου προέδρου που θα διαδεχόταν τον Φώτη Αδαμάκη ο οποίος αποχώρησε.

Ο υποψήφιος για την θέση Σπύρος Μιχαλόπουλος, ήταν ο πρώτος που… άνοιξε τον ασκό του αιόλου και μάλιστα αποσύροντας την υποψηφιότητα του. Ακολούθησαν αρκετοί μετά την εκλογή του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Άκη Παρασκευόπουλου. Είναι ξεκάθαρο ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε επίπεδο νομού, έχει σοβαρά οργανωτικά και λειτουργικά προβλήματα, μια και δεν υπάρχει η στιβαρή και… λαμπερή προσωπικότητα που θα τους εμπνεύσει και θα συσπειρώσει τους πάντες γύρω του.

.

Ίσως γιατί βλέποντας ορισμένοι την εξουσία να έρχεται, ακολουθούν προσωπικές στρατηγικές, έχουν απευθείας επαφή με τα κεντρικά της Πειραιώς και το στενό περιβάλλον του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου να… πιάσουν στασίδι για την επόμενη μέρα.

Την ίδια στιγμή, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τον Έβρο, οι Νατάσσα Γκαρά και ο Γιώργος Καίσας κυρίως και λιγότερο ο Δημήτρης Ρίζος, είναι… μπετόν αρμέ με την Κυβέρνηση. Όχι μόνο την στηρίζουν και φυσικά ψηφίζουν τα πάντα, ακόμα και αν είναι αντίθετα στην ιδεολογία και την προσωπική τους διαδρομή, αλλά κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να “διαφημίσουν” τις πρωτοβουλίες των υπουργών, τις αποφάσεις τους και όσα πιστεύουν ότι ωφελούν τους πολίτες του Έβρου.

Καθημερινά στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή με επίσημες ανακοινώσεις από τα βουλευτικά τους γραφεία, κοινοποιούν δεκάδες αποφάσεις και θέματα. Παράλληλα, κάνουν το ίδιο και με δημοσιεύματα, αβανταδόρικα φυσικά για την Κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, που υπάρχουν στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ. Από Αυγή, left, στο Κόκκινο, Dokoumento, Εφημερίδα των Συντακτών, μέχρι το Έθνος του εθνικού εργολάβου Μπόμπολα.

Κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι να έκαναν ποτέ σχεδόν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας τα προηγούμενα χρόνια. Φρόντιζαν μόνο να προβάλλουν τις δικές τους προσωπικές πρωτοβουλίες και ενέργειες. Όχι πως δεν το κάνουν και οι νυν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, απλά αυτοί ως αριστεροί ξέρουν άριστα το παιχνίδι της… ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ και πως αυτό μπορεί να παιχθεί. Είναι μάστορες σ’ αυτό. Την ίδια στιγμή στη Ν.Δ Έβρου, ο καθένας κοιτάει το… δικό του μαγαζάκι….