Στις φυλακές Κομοτηνής οδηγείται σήμερα ο 56χρονος μητροκτόνος, που πριν λίγες μέρες περιέλουσε την κατάκοιτη μητέρα του με βενζίνη και την έκαψε, στο χωριό Σιταριά του Διδυμοτείχου.
Ο δράστης του φρικιαστικού αυτού εγκλήματος, βγήκε πριν τρεις μέρες από το νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος γιατί έφερε εγκαύματα άνω του 50% και ο ίδιος και αμέσως οδηγήθηκε στον ανακριτή Ορεστιάδας όπου και απολογήθηκε. Αυτός διέταξε την προφυλάκιση του και μέχρι να γίνει η μεταγωγή του στις φυλακές της Κομοτηνής, κρατούνταν στο Α.Τ. Διδυμοτείχου. Σήμερα μεταφέρθηκε στην φυλακή και θα περιμένει να δικαστεί.
Όπως είχε αποκαλύψει το evros-news.gr, όλα έγιναν πριν 9 ημέρες, όταν αντιμετωπίζοντας ψυχολογικά προβλήματα και μην αντέχοντας πλέον να περιποιείται την κατάκοιτη και ανήμπορη 81χρονη μητέρα του, αποφάσισε να θέσει τέρμα στη ζωή του. Ακούγοντας τον η μάνα του ζήτησε να “φύγουν” μαζί και έτσι αφού την περιέλουσε με βενζίνη της έβαλε φωτιά Ακούγοντας; την να ουρλιάζει όμως το μετάνοιωσε, προσπάθησε να την σώσει και έτσι κάηκε και ο ίδιος. Η μητέρα του πέθανε την άλλη μέρα το πρωί στο νοσοκομείο Αλέξανδρούπολης όπου μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση.
Κάποιοι πάντως πιστεύουν ότι ο 56χρονος μητροκτόνος ίσως έπρεπε να έχει υποβληθεί και σε ψυχιατρική κατάσταση, γιατί οι ενέργειες του δείχνουν πως δεν… στέκει καλά στα μυαλά του. Ακολουθούσε άλλωστε και ειδική φαρμακευτική αγωγή με ηρεμιστικά.