Κρεμασμένος και σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε 40χρονος στη Σαμοθράκη (Τί ακριβώς συνέβη)

Κρεμασμένος και σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε 40χρονος στη Σαμοθράκη (Τί ακριβώς συνέβη)

Κρεμασμένος από δέντρο στην αυλή του σπιτιού του βρέθηκε χθες το απόγευμα ένας 40χρονος στην Σαμοθράκη. Το άψυχο σώμα του βρισκόταν μάλιστα σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, γεγγονός που δείχνει ότι βρισκόταν εκεί για αρκετές ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, πρόκειται για άνδρα που το όνομα του ήταν Νίκος και έμενε μόνος του σε ένα ερειπωμένο σπίτι που βρίσκεται στην ρεματιά, πίσω από την Χώρα Σαμοθράκης. Δεν είχε ηλεκτρικό, ήταν άνεργος και συντηρούνταν πουλώντας το καλοκαίρι κάποιες ειδικές αλοιφές στις τουρίστριες. Αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και δεν είχε πολλά-πολλά με τους υπόλοιπους κατοίκους.

Αύριο τελικά η νεκροψία-νεκροτομή

Τον βρήκαν κρεμασμένο από δέντρο στην αυλή του σπιτιού του δυο κοπέλες που πήγαν να τον επισκεφθούν, να βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και το Κέντρο Υγείας. Σήμερα η σορός του θα μεταφερθεί αργά το βράδυ με το πλοί της γραμμής στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να γίνει νεκροψία-νεκροτομή από τον ιατριοδικαστή Παύλο Παυλίδη,  για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτιοκτονία, αλλά φυσικά ανάλογα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, θα αποφασιστεί αν εξεταστούν και άλλα ενδεχόμενα και χρειαστεί να ασχοληθεί με την υπόθεση η αστυνομία.