Νέα προκήρυξη για πρόσληψη 348 στον Στρατό Ξηράς

Νέα προκήρυξη για πρόσληψη 348 στον Στρατό Ξηράς

Προσπάθεια να προσελκύσουν νέους για να υπηρετήσουν 2+1 χρόνια ως Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) καταβάλλει ο Στρατός Ξηράς, με νέα προκήρυξη που εξέδωσε για πρόσληψη 348 ανδρών και γυναικών.

Προκηρύχθηκαν εκ νέου 348 θέσεις για Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης στον Στρατό Ξηράς, καθώς οι προηγούμενοι διαγωνισμοί δεν είχαν βρει την κατάλληλη ανταπόκριση από τους νέους και οι ανάγκες στα στρατόπεδα είναι μεγάλες.

Σήμερα ανακοινώθηκαν οι δυο προκηρύξεις, μια για “εκατόν ενενήντα µία (191) θέσεις οπλιτών και εφέδρων για ανακατάταξη ή επανακατάταξη στον Στρατό Ξηράς για βραχεία περίοδο δύο (2) ετών µε δυνατότητα παράτασης ενός έτους (1) και η άλλη για εκατόν πενήντα επτά (157) θέσεις οπλιτών και εφέδρων στις Ειδικές ∆υνάµεις του Στρατού Ξηράς, για ανακατάταξη ή επανακατάταξη, για βραχεία περίοδο δύο (2) ετών, µε δυνατότητα παράτασης ενός έτους (1).

Το ΓΕΣ ελπίζει ότι διευρύνοντας τις ειδικότητες θα  μπορέσει να συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό στρατιωτών ώστε να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες του.

Πηγή: armynow.net