Τα αθηναϊκά ΜΜΕ αναπαράγουν το evros-news.gr

Τα αθηναϊκά ΜΜΕ αναπαράγουν το evros-news.gr

Το evros-news.gr μπορεί να βρίσκεται στον “αέρα” μόλις 17 μέρες, αλλά έχει καταφέρει με τα αποκαλυπτικά του θέματα να γίνεται αναφορά σε αυτό από αρκετά αθηναϊκά ΜΜΕ. Όχι μόνο ιστοσελίδες, αλλά και εφημερίδες.

Έτσι, τα δυο τελευταία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μας θέματα, δηλαδή το “Έρχονται διώξεις για την πυρκαγιά στο τέμενος Βαγιαζήτ” και ο Γιάννης Σπαλιάρας του Survivor με την φανέλλα της εθνικής ομάδας μπάσκετ, τα αναπαρήγαγαν όπως φαίνεται και στα ενδεικτικά μόνο δημσοεύματα που σας παρουσιάζουμε.

Το θέμα του τεμένους Βαγιαζήτ η γνωστή ιστοσελίδα NEWSBOMB του ομίλου Γιαννακόπουλου, όχι μόνο ανέφερε το νέο ειδησεογραφικκό site του Έβρου, αλλά έβαλε και το link του θέματος, παραπέμποντας τους στο δικό μας ρεπορτάζ.

Το ίδιο έκανε και το Newpost του γνωστού δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Τάκη Χατζή, με αναφορά στο evros-news.gr

Στο θέμα Σπαλιάρα τώρα, η γνωστή εφημερίδα ESPRESSΟ αναδημοσίευσε μέρος του ρεπορτάζ και ανέφερε την “πηγή”, ενώ το αθλητικό fredom 24 έβαλε την πρωτότυπη φωτογραφία.

Τους ευχαριστούμε όλους, αλλά ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ απ’ όλα ευχαριστούμε εσάς τους αναγνώστες του evros-news.gr γι’ αυτή την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ που ανοίξαμε και μας στηρίζετε, κάνονταςμας ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ.

Τα καλύτερα έρχονται…

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*