Ο Νηρέας Ορεστιάδας στους αγώνες “Λευκός Πύργος” Θεσσαλονίκης

Ο Νηρέας Ορεστιάδας στους αγώνες “Λευκός Πύργος” Θεσσαλονίκης

Από χθες το απόγευμα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη η κολυμβητική ομάδα της προαγωνιστικής του Νηρέα Ορεστιάδας, προκειμένου σήμερα και αύριο να δώσει το παρόν στη μεγαλύτερη κολυμβητική διοργάνωση προαγωνιστικών κατηγοριών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου: “Η Π.Ε.Κ.Κ.Δ.Μ σε συνεργασία με την Κ.Ο.Ε. διοργανώνει τους Διεθνείς αγώνες κολύμβησης «ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ» που θα διεξαχθούν στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης στις 13 και 14 Μαΐου 2017. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε κολυμβητήριο 50μ. με 8 διαδρομές και ηλεκτρονική χρονομέτρηση, σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς κολύμβησης.

Μπορείτε να δείτε άμεσα τις start List στο www.koe.org.pekkdm.gr και τα αποτελέσματα των αγώνων θα αναρτώνται στους πίνακες ανακοινώσεων 10’ μετά την τέλεση του αγωνίσματος. Τα αποτελέσματα κάθε αγωνιστικής ενότητας θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της Κ.Ο.Ε.www.koe.org.pekkdm.gr 60’ μετά το πέρας της ενότητας.

Επίσης οι αγώνες θα αναμεταδοθούν ζωντανά από το διαδικτυακό κανάλι http://www.livemedia.gr/lefkospurgos17

Τα 32 δελφίνια της προαγωνιστικής ομάδας θα κολυμπήσουν μαζί με άλλα 950 παιδιά από 40 συνολικά ομάδες από κάθε πλευρά της Ελλάδας , της Κύπρου και των γειτονικών χωρών . Η ατμόσφαιρα των αγώνων αναμένεται αρκετά φαντασμαγορική και το επίπεδο των αγώνων θα βρίσκεται σε υψηλό για την ηλικία επίπεδο .

Την αποστολή των παιδιών συνοδεύουν οι μοναδικοί γονείς τους και οι έφοροι της ομάδας Κος Παλεράς Ανδρέας και κα Αθανασιάδου Νουρσέλ.

Προπονητής Αποστολής : Μιρμιγκίδης Ιωάννης

Ας ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά, καλή επιτυχία !!!”.