Η φιέστα ανόδου στη Γ’ εθνική της Α.Ε. Διδυμοτείχου (φωτό)

Η φιέστα ανόδου στη Γ’ εθνική της Α.Ε. Διδυμοτείχου (φωτό)

Με αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο της πόλης, η ΑΕ Διδυμοτείχου γιόρτασε την άνοδο της στην Γ’ εθνική. Στη φιέστα έγινε η απονομή του κυπέλλου από τον δήμαρχο της πόλης Παρασκευά Πατσουρίδη, ενώ υπήρξε και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Στον αγωνιστικό τομέα που είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, η Α.Ε.Δ νίκησε με 3-0 την ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.

Παρόντος του προέδρου της ΕΠΣ Έβρου Χρήστου Καραβασίλη, την απονομή του κυπέλλου στον αρχηγό Χρήστο Γιαννόπουλο έκανε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης ενώ νωρίτερα αυτές των μεταλλίων οι βουλευτές του νομού Αναστάσιος Δημοσχάκης και Νατάσσα Γκαρά.

Ο προπονητής της ανόδου Γιάννης Αναστασιάδης με το κύπελλο του πρωταθλητή

Η  φιέστα συγκέντρωσε αρκετό κόσμο, χωρίς να υπάρχει αντίτιμο εισιτήριο. Ωστόσο αρκετοί έφεραν συμβολικά τρόφιμα ή και χρήματα που θα διατεθούν για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου. Επίσης, πριν τον αγώνα, πολιτιστικά συγκροτήματα της περιοχής χόρεψαν στο γήπεδο παραδοσιακούς θρακιώτικους χορούς και καταχειροκροτήθηκαν.

Η συνέχεια για κάποιους από τους πρωταθλητές Έβρου δόθηκε σε νυχτερινό κέντρο της Αλεξανδρούπολης