Νέα ιστοσελίδα και καινούργιο τραγούδι για τον πρώην αντιδήμαρχο Στέλιο Βραχιόλογλου

Νέα ιστοσελίδα και καινούργιο τραγούδι για τον πρώην αντιδήμαρχο Στέλιο Βραχιόλογλου

Μια νέα ιστοσελίδα που αφορά τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες (είναι συνθέτης και τραγουδιστής), δημιούργησε ο πρώην αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης και νυν Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού του Δήμου Στέλιος Βραχιόλογλου και με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό φρόντισε να ενημερώσει τους φίλους του γι’ αυτήν.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: “Από σήμερα θα μπορείτε να surfάρετε στα τραγούδια μου στη νέα ιστοσελίδα www.steliosvrachiologlou.gr. Kαι σύντομα νέο….???”. Προαναγγέλει δηλαδή τον ερχομό ενός καινούργιου τραγουδιού, που σίγουρα θα περιμένουν με αγωνία οι πολλοί του φίλοι.

Στη νέα ιστοσελίδα γίνεται φυσικά αναφορά μόνο στην καλλιτεχνική του ιδιότητα και αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Ο Στέλιος Βραχιόλογλου είναι ένας τραγουδοποιός που ζεί στην Αλεξανδρούπολη.  Από μικρή ηλικία το ενδιαφέρον για την μουσική τον ώθησε στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης όπου και έμαθε τα πρώτα βήματα στην κλασσική κιθάρα .

Η κιθάρα και το πιάνο ήταν τα εισιτήρια για να ξεκινήσει το ταξίδι στον παραμυθένιο κόσμο της μουσικής . Τελειώνοντας το σχολείο αρχίζουν οι σπουδές στην Σχολή Φυσικοθεραπείας  των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης . Στην Θεσσαλονίκη αρχίζουν να δημιουργούνται  οι πρώτες μπάντες και  τα πρώτα live σε φοιτητικά στέκια και  μουσικές σκηνές είναι πλέον πραγματικότητα . Οι  στίχοι και οι μελωδίες αρχίζουν να χορεύουν στο μυαλό και τον Δεκέμβριο του 2009 ο πρώτος προσωπικός δίσκος με τίτλο ΟΝΕΙΡΑ είναι  γεγονός .

Έκτοτε η πορεία συνεχίζεται και δυο ολοκαίνουργια τραγούδια είναι έτοιμα να κάνουν την εμφάνιση  τους το καλοκαίρι του 2012 και ακολουθεί το φθινόπωρο του 2012  ο δεύτερος προσωπικός δίσκος .