Ο οίκος ανοχής “μαντάμ Σούλα” χορηγός σε παγκόσμιο οικονομικό συνέδριο στη Λάρισα!!!

Ο οίκος ανοχής “μαντάμ Σούλα” χορηγός σε παγκόσμιο οικονομικό συνέδριο στη Λάρισα!!!

Ένας οίκος ανοχής στην Λάρισα, ο γνωστός στους ντόπιους ως “οίκος Εποχής μαντάμ Σούλα”, ήταν “χρυσός χορηγός” στο παγκόσμιο οικονομικό συνέδριο «Free Market Road Show» που έγινε στις 10 Μαΐου στο Επιμελητήριο Λάρισας, με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών επιχειρήσεων, διακεκριμένων ερευνητών και ειδικών σε θέματα εγχώριας και διεθνούς πολιτικής σκηνής.

Ηδιοκτήτρια των δύο φημισμένων οίκων ανοχής Villa Erotica και Οίκος Εποχής «μαντάμ Σούλα», κατά κόσμον Χρυσούλα Αλευρίδου,μίλησε στηνεφημερίδα  «Espresso» και είπε για το συγκεκριμένο θέμα:«Πρόκειται για ένα πανευρωπαϊκό-παγκόσμιο συνέδριο σε σχέση με το επιχειρείν και τη νέα αγροτική καλλιέργεια, το οποίο διοργανώνεται από καταξιωμένους καθηγητές, αγρότες και δήμους. Θα είμαι κι εγώ ομιλήτρια. Θα πάμε και σε άλλες χώρες. Πρώτος σταθμός θα είναι η Αυστρία, μετά η Ολλανδία και η Βραζιλία. Δεν ασχολούμαι μόνο με τον τομέα τον οποίο γνωρίζετε… Ομως, καλύτερα να παρακολουθήσετε αυτά που θα πούμε!» ανέφερε η κυρία Αλευρίδου, η οποία στο παρελθόν είχε γίνει χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας “Βουκεφάλας”, που αγωνίζεται στην Α’ τοπική κατηγορία της Λάρισας!

Μάλιστα, η φήμη της έφτασε μέχρι τη βρετανική εφημερίδα «Guardian», όταν της επιστράφηκε το φωτοτυπικό μηχάνημα το οποίο είχε κάνει δωρεά σε σχολείο της Πάτρας. «Δεν είμαι εγκλωβισμένη σε κλισέ. Είμαι ένα διαλλακτικό, κοινωνικό άτομο, που ενδιαφέρεται για ό,τι έχει σχέση με την πατρίδα του και μπορεί να φέρει ανάπτυξη!» τονίζει για την απόφασή της να γίνει χορηγός στο συνέδριο, ενώ απαντά σε όσους ένιωσαν θιγμένοι βλέποντας τη μακέτα στην οποία «φιγουράρουν» οι δύο οίκοι ανοχής.

Οι δουλειές της

«Οσοι είναι στενόμυαλοι ας καθίσουν στις δάφνες τους! Εμείς δεν έχουμε κοινωνικό ρατσισμό» τονίζει και αρνείται ότι η πράξη της είχε αρνητικό αντίκτυπο. Ωστόσο, όπως λέει η κυρία Αλευρίδου, οι δουλειές στους οίκους ανοχής δεν πάνε πολύ καλά. «Ο κόσμος δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά του και έβγαλε χειμώνα χωρίς θέρμανση! Εδώ θα έρθει;» καταλήγει η 71χρονη.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση