Τίμησε την Μητέρα ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Ορεστιάδας

Τίμησε την Μητέρα ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Ορεστιάδας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η γιορτή της Μητέρας του Συλλόγου Κυριών & Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας ‘’ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ’’, χθες Κυριακή 14 Μαΐου 2017 στην αίθουσα του ξενοδοχείου Ηλέκτρα.

Οι φίλες – μέλη του Συλλόγου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα με μεγάλη χαρά. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της Προέδρου κας Ιωαννίδου Νικόλ που μεταξύ άλλων ανέφερε ότι μέσα σε αυτή τη χαρμόσυνη ατμόσφαιρα της αναστάσιμης περιόδου, συγκεντρωθήκαμε για να αποδώσουμε φόρο τιμής στο πρόσωπο της μητέρας. Η μητέρα βιολογική και μη αποτελεί ίσως την πιο σημαντική παρουσία στη ζωή του ανθρώπου. Η μητέρα ήταν, είναι και θα είναι ξεχωριστή για το παιδί, τον έφηβο, τον ενήλικα. Είναι εκεί όταν τη χρειαζόμαστε πρόθυμη να μας ακούσει, να μας δώσει τις συμβουλές της, τη φροντίδα της, την αγκαλιά της, να μας θρέψει και να μας ηρεμήσει, να διώξει μαγικά τον φόβο και τον πόνο μας.
Στην εκδήλωση παρουσίασαν η κ. Σιάνογλου Χρύσα, χειρούργος μαιευτήρας – γυναικολόγος το θέμα: ‘’Κλιμακτήριος – Εμμηνόπαυση. Κλινική εικόνα – Θεραπευτική προσέγγιση’’και η κ. Μαρασλή Αναστασία, ψυχολόγος το θέμα: ‘’Ψυχολογικές ανάγκες και μεταβολές στην κλιμακτήριο και την εμμηνόπαυση’’. Ευχαριστούμε θερμά τις δύο κυρίες που με τις ομιλίες τους κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου.


Παράλληλα με τη γιορτή της μητέρα πραγματοποιήθηκε και η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου με σκοπό την τροποποίηση του καταστατικού. Η Τροποποίηση έγινε ως προς τα άρθρα 1, 2, 5, 9, 10, 13, 15, 16, 20, 21, 22, 23 και πέρασε ομόφωνα από τα παρόντα μέλη.
Στο τέλος της εκδήλωσης όλες οι κυρίες πήραν δώρο για τη γιορτή τους ένα βασιλικό.