Αστυνομικοί με βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Όχι δεν τους… συνέλαβαν, μόνο διαμαρτυρήθηκαν!!!

Αστυνομικοί με βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Όχι δεν τους… συνέλαβαν, μόνο διαμαρτυρήθηκαν!!!

Την στιγμή που τελείωσε η παρέλαση χθες στην Αλεξανδρούπολη, ο κόσμος είδε αστυνομικούς να… περικυκλώνουν τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από το νομό Έβρου. Όχι, δεν τους… συνέλαβαν όπως αρχικά δημιουργήθηκε η εντύπωση. Να διαμαρτυρηθούν ήθελαν, γιατί με το νέο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε το Σάββατο στην Βουλή προς ψήφιση, αναμένεται να μειωθούν και άλλο οι μισθοί τους.

Τα μέλη της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης συνομίλησαν αρχικά με τους Γιώργο Καίσα, Νατάσσα Γκαρά και Δημήτρη Ρίζο στο χώρο της παρέλασης και στη συνέχεια το απόγευμα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξανδρούπολη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι αστυνομικοί εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους σε ενδεχόμενο νέας μείωσης των μισθών τους.
Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης αναφέρει: “Σήμερα 14 Μαΐου αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου  της Ένωσης μας, πραγματοποίησε , μετά την αποστολή  σχετικής επιστολής αναφορικά με το επικείμενο προς ψήφιση νομοσχέδιο που αφορά τα ειδικά μισθολόγια, συνάντηση με τους τρείς Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού μας, αρχικά στο χώρο της παρελάσεως και κατόπιν απογευματινές ώρες στα γραφεία του κόμματος.

Κύριος σκοπός της συνάντησης μας αποτελούσε η λεπτομερή ενημέρωση σχετικά με τα επίμαχα άρθρα του υπό ψήφιση νομοσχεδίου, έτσι ώστε να γίνουν κοινωνοί των θέσεων μας που επικεντρώνονται στην πλήρη συμμόρφωση με την απόφαση  του ΣΤΕ, που διατάσει την επιστροφή της μισθολογικής δαπάνης στα επίπεδα του 2012. Έτσι ώστε κανένας να μην μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε.

Τους τονίσαμε για ακόμη μια φορά ότι οποιαδήποτε νέα μείωση στο ήδη πενιχρό εισόδημα μας, θα επιφέρει άμεσες επιπτώσεις στην επαγγελματική μας αξιοπρέπεια,  στην οικογενειακή μας  γαλήνη και στο παρεχόμενο αγαθό της ασφάλειας του πολίτη.