Αυτός είναι ο νέος επενδυτής του αγροτουριστικού ξενώνα “Θράσσα” Τυχερού

Αυτός είναι ο νέος επενδυτής του αγροτουριστικού ξενώνα “Θράσσα” Τυχερού

Λέγεται Αθανάσιος Κριτσίνης, είναι επιχειρηματίας που κατάγεται από την Ξάνθη και δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα, κυρίως στη Θάσο. Αυτός είναι ο νέος επενδυτής που ανέλαβε όχι απλά να… ξαναζωντανέψει, αλλά να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τον αγροτουριστικό ξενώνα “Θράσσα” Τυχερού.

Ο νεαρός επιχειρηματίας επισκέφθηκε μάλιστα πριν λίγες μέρες τον ξενώνα και ήδη με τους συνεργάτες του έπιασαν δουλειά. Στόχος του είναι μέχρι τα μέσα Ιουνίου η “Θράσσα” που εδώ και 1,5 χρόνο έμεινε κλειστή, να αρχίσει και πάλι να λειτουργεί.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα έγραψε στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ.Κριτσίνης, μαζί με φωτογραφίες από την σημερινή κατάσταση του αγροτουριστικού ξενώνα. “Μετά το Villa Krista Hotel στον Λιμένα Θάσου, σύντομα κοντά σας και με ένα καινούριο κατάλυμα στο ειδυλλιακό τοπίο του Τυχερού-Έβρου (Δήμος Σουφλίου) !!!
Προσδοκούμε να σας φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο τρόπο από τα μέσα του Ιουνίου και στον οικοτουριστικό ξενώνα Θράσσα που βρίσκεται δίπλα στη λίμνη Τυχερού, ανάμεσα σε δύο μοναδικά οικοσυστήματα, το Δέλτα του Έβρου και το Δάσος της Δαδιάς”.

Ξενοδοχείο και σούπερ μάρκετ στην Θάσο

Ο κ.Κριτσίνης διαθέτει λοιπόν και το ξενοδοχείο Villa Krista Hotel στον Λιμένα της Θάσου, σούπερ μάρκετ με το ίδιο όνομα, ενώ έχει πολύ καλές σχέσεις με πολλούς Περιφερειακούς συμβούλους της ΑΜΘ που είναι στην παράταξη του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη.

 

Παράλληλα, έχει διασυνδέσεις στη Βουλγαρία και την Τουρκία, στις γειτονικές με την Θράκη περιοχές και εκεί ποντάρει να μπορέσει να φέρει τουρίστες και στην “Θράσσα” Τυχερού.

Ο Αθανάσιος Κριτσίνης με τον Περιφεριαρχη του Κιρτζαλη, τον Περιφεριαρχη του Σμολιαν, τον Δήμαρχο του Ζλατογκρατ και τον Δήμαρχο του Σμολιαν στην κηδεία του αείμνηστου Περιφεριαρχη Αν-Μακ. & Θράκης Γιώργου Παυλίδη

Αυτό άλλωστε τόνισε και ο δημοτικός σύμβουλος Τυχερού Απόστολος Δαβής πρόσφατα, αναφερόμενος στους νέους επενδυτές. Μάλιστα ήταν και ο ίδιος στην επίσκεψη που έκανε ο Αθανάσιος Κριτσίνης για να επιθεωρήσει από κοντά τον αγροτουριστικό τομέα και την κατάσταση που βρίσκεται.