Με Τσουλκανάκη Πρόεδρο συνεχίζει η ΑΕΔ. Η νέα σύνθεση του Δ.Σ.

Με Τσουλκανάκη Πρόεδρο συνεχίζει η ΑΕΔ. Η νέα σύνθεση του Δ.Σ.

Με τον Νίκο Τσουλκανάκη στην προεδρία και δυο νέα μέλη στη διοίκηση να ενισχύουν την προσπάθεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’΄εθνικής όπου θα πάρει μέρος του χρόνου μετά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, συνεχίζει η Α.Ε. Διδυμοτείχου.

Η Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ παρουσία και του δημάρχου της πόλης Παρασκευά Πατσουρίδη, επιβεβαίωσε ομόφωνα την παραμονή του Διοικητικού Συμβουλίου, με τη σύνθεση που είχε την προηγούμενη διετία και με την προσθήκη δύο νέων μελών. Του Κώστα Χαριομπόλη  και του Δημήτρη  Γκουντινάκη.

Στην αρχή της Συνέλευσης έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, ενώ στη συνέχεια ο Νίκος Τσουλκανάκης ανέφερε πως σε ποσοστό 80%  θα μείνει ο κορμός από το φετινό ρόστερ, ενώ θα γίνουν οι προσθήκες που πρέπει για να είναι η ομάδα ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αποκτάει ύμνο η ομάδα

Επίσης έγινε γνωστό πως ο κ. Τίτος Μανάκας ανέλαβε την σύνθεση του ύμνου της ομάδας του Διδυμοτείχου. Πάντως σύσσωμο το Δ.Σ. αναφέρθηκε στην ανεπάρκεια των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιεί η ΑΕΔ στο Δημοτικό Στάδιο του Διδυμοτείχου, με το πρόβλημα στον αγωνιστικό χώρο να είναι μεγάλο αφού έχει μετατραπεί σε “χωράφι” και χρειάζεται επειγόντως ανακατασκευή.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου ΔΣ της ΑΕ Διδυμοτείχου:

Πρόεδρος: Νικός Τσουλκανάκης
Γραμματέας: Τάσος Διακάκης
Αντιπρόεδρος: Βούλης Μπιλιακάκης
Ταμίας: Πασχάλης Σωτηρούδης
Γενικός Αρχηγός: Γιώργος Γκίκας
Μέλη: Θάνος Χατζόπουλος, Χρήστος Τσινούδης , Γιάννης Κηπουρός, Κώστας Αντωνιάδης, Οδυσσέας Τσιμπαλνιώτης, Κώστας Χαριομπόλης, Τόλης Καραντουμάνης, Δημήτρης Γκουντινάκης, Παναγιώτης Μπουρουλίτης, Δημήτρης Μπροντίδης
Newsroom: Γιώργος Πιτιακούδης

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*