Το Σουφλί τίμησε τους πρωταθλητές του σε βόλεϊ και θέατρο

Το Σουφλί τίμησε τους πρωταθλητές του σε βόλεϊ και θέατρο

Το Σουφλί τίμησε τους Πρωταθλητές του Γενικού Λυκείου που κατέκτησαν το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα, σε μια συγκινητική εκδήλωση που έγινε την Τρίτη 15 Μαΐου το μεσημέρι  στο Αμφιθέατρο του Δήμου Σουφλίου.

Η βράβευση της ομάδας πετοσφαίρισης του ΓΕΛ Σουφλίου γιατί κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα νικώντας την σχολή Μωραίτη και την Λεμεσό  που πραγματοποιήθηκε στα Κρέστενα Ηλείας. Επίσης η θεατρική ομάδα του Λυκείου απέσπασε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό μαθητικού θεάτρου, στην «Θεατρική Άνοιξη Εφήβων» που διοργάνωσε το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής και για την τιμητική παράστασή του στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στη Μονή Λαζαριστών Θεσσαλονίκης.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Δήμαρχος Σουφλίου κ. Ευάγγελος Πουλιλιός ο οποίος μετέφερε τα θερμά συγχαρητήρια όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.  Αρχικά είπε: «Τα παιδιά και των δυο ομάδων μας έκαναν υπερήφανους, μας συγκίνησαν και έγραψαν μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του τόπου μας». Ειδικά για την ομάδα του βόλευ ανέφερε: «Ο αγώνας σας ήταν μια κατάθεση ψυχής! Και έστειλε σε όλους ένα ηχηρό μήνυμα: ότι η καρδιά της Ελλάδος μας βρίσκεται και χτυπά εδώ στα σύνορα!».

Στη συνέχεια ως Δήμαρχος και ως πατέρας ευχήθηκε και συμβούλεψε τα παιδιά: «Η νίκη αυτή να είναι μόνο η αρχή, να ακολουθήσουν πολλές ακόμα νίκες στο στίβο της ζωής σας. Πάντα να βαδίζετε αισιόδοξα, χαρούμενα, αλλά και ταπεινά, κάνοντας το σταυρό σας και αποδίδοντας τις νίκες, πέρα από τη δική σας προσπάθεια και στη δύναμη του Θεού. Η ομαδικότητα και η συλλογική προσπάθεια των νέων παιδιών του Σουφλίου υπενθυμίζει και σε μας τους μεγαλύτερους ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι η ομαδική προσπάθεια φέρει πάντα καρπούς»!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ στο thrakisports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*