Έκλεψαν 15 καλοριφέρ απ’ το κλειστό σχολείο Ποιμενικού

Έκλεψαν 15 καλοριφέρ απ’ το κλειστό σχολείο Ποιμενικού

Δεκαπέντε καλοριφέρ παλιάς τεχνολογίας έκλεψαν τρεις Έλληνες από το κλειστό εδώ και χρόνια Δημοτικό σχολείο Ποιμενικού Διδυμοτείχου. Οι τρεις νεαροί 22, 21 και 16 ετών από το Διδυμότειχο που είχαν απασχολήσει και κατά το παρελθόν την αστυνομία για κλοπές, εντοίστηκαν και συνελήφθησαν.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, “Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, κλοπή από μη λειτουργικό σχολείο, που διαπράχθηκε, την 14-5- 2017 το μεσημέρι, στο Ποιμενικό Έβρου και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 ημεδαπών για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι δράστες επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με ρυμουλκούμενο, μετέβησαν σε μη λειτουργικό σχολείο και αφαίρεσαν δεκαπέντε (15) θερμαντικά σώματα, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα θερμαντικά σώματα, τα οποία κατασχέθηκαν, προκειμένου να αποδοθούν στο δικαιούχο τους. Κατασχέθηκαν επίσης το παραπάνω όχημα και το ρυμουλκούμενο. Σημειώνεται ότι οι δύο δράστες, ηλικίας 22 και 21 ετών, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου