Το τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ της Α.Ε. Διδυμοτείχου σε όσους βοήθησαν (video κερκίδας)

Το τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ της Α.Ε. Διδυμοτείχου σε όσους βοήθησαν (video κερκίδας)

Ένα τεράστιο ευχαριστώ απηύθυνε με ανακοίνωση της η διοίκηση της Α.Ε. Διδυμοτείχου προς όλους όσοι βοήθησαν στην διάρκεια της φετινής χρονιάς με οποιονδήποτε τρόπο, ώστε να γίνει εφικτή η άνοδος στην Γ’ εθνική.

Η ανακοίνωση της ΑΕΔ συγκεκριμένα αναφέρει: «Με την ολοκλήρωση μιας πλήρως επιτυχημένης χρονιάς σε όλα τα επίπεδα αθλητικά-κοινωνικά-πολιτιστικά θα θέλαμε και εμείς με την σειρά μας να ευχαριστήσουμε με το όνομα τους όλους όσους στάθηκαν αρωγοί και συνέβαλαν ο καθένας από το πόστο του και με τον τρόπο του στην εκπλήρωση των στόχων της ομάδας.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους επαγγελματίες της πόλης μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής που ο καθένας συνέβαλε όσο και όπως μπορούσε είτε με τις διαφημιστικές πινακίδες είτε με διάφορες χορηγίες με υλικά προς την ομάδα μας παρόλο τις παρά πολύ δύσκολες εποχές που διανύουμε η οικονομική και όχι μόνο ανάσα που μας έδωσαν ήταν τεράστια!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους κοινωνικό-πολιτιστικό-λαογραφικό-μουσικοχορευτικους συλλόγους της περιοχής μας που σε κάθε κάλεσμα μας δήλωσαν και έδωσαν τρανταχτό παρόν και στην χοροεσπερίδα της ομάδας αλλά και στην φιέστα τίτλου που δώσανε βροντερό παρών και θα θέλαμε να τους αναφέρουμε ονομαστικά 1. Το κάστρο 2.Ορφέας 3.Σαγήνη 4.Λάβαρα 5.Ελληνοχωρι 6.Δόξα 7.Μεταξαδες 8.Ασβεσταδες 9.Κυανη 10.Διδυμα τείχη 10.Θεοδωρα Καντακουζηνη 11.Ρωμανια καθώς επίσης και γυμναστήριο του Κου Φυδανακη για το μπαλέτο στην φιέστα.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Ευγενίδειου ιδρύματος Κο Αθανάσιο Σίμογλου για την βοήθεια του με κάθε τρόπο προς την ομάδα μας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στου Κους Λαλουση και Μπονωρα Διοικητες της 16ης μεραρχίας πεζικού,Κο Παναγιώτοπουλο υποδιοικητή της 16ης μεραρχίας πεζικού,Κο Σπανό διοικητή της 30 ταξιαρχίας,Κο Τσελεμπακη διοικητή στρατιωτικού πρατηρίου Διδυμοτείχου για την πολύπλευρη βοήθεια τους.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο μας που για ακόμα μια σεζόν δεν άφησαν πουθενά την ομάδα να νιώσει μόνη της και την στήριξαν από το υστέρημα τους παντού μέχρι τέλους.

Και κλείνοντας ενα τεράστιο ευχαριστώ στις οικογένειες μας για την κατανόηση και την στήριξη τους ηθική και ψυχολογική στο τόσο δύσκολο αυτό εγχείρημα της ανόδου στην Γ´ εθνική κατηγορία.

Το Δ.Σ της Α.Ε.Διδυμοτειχου»

 

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΕΡΜΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΧΕ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ

 

Newsroom: Γιώργος Πιτιακούδης

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*