Survivor: Αυτοί οι Έλληνες θα κοντράρουν τους Τούρκους (video)

Survivor: Αυτοί οι Έλληνες θα κοντράρουν τους Τούρκους (video)

Ελληνοτουρκική μονομαχία θα έχουμεστο Survivor που θα προβληθεί σήμερα και αύριο. Όπως αναφέρεται θα πάρουν μέρος τρεις άνδρες και δύο γυναίκες. Ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε ποιους παίκτες θέλουν από τους Διάσημους να αγωνιστούν και ο Μάριος Ιωαννίδης πρότεινε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον Μάριο Ιωαννίδη και έναν εκ των Κώστα Αναγνωστόπουλου και Κωνσταντίνου Βασάλου, ανάλογα με το αγώνισμα.
Στο τρέιλερ εμφανίζεται και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Ιωαννίδης, όπου θα αγωνιστούν. Το έπαθλο τους; ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Ο Αναγνωστόπουλος έχασε από τον Τούρκο

Ήδη η πρώτη μάχη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας διέρρευσε!  Ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, βλέπουμε το πρώτο αγώνισμα που παίζει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με τον Furkan Kızılay.

Οι δύο παίκτες περνούν τα πρώτα εμπόδια σχεδόν μαζί, και η διαφορά τους είναι μικρή. Στο επόμενο εμπόδιο, περνώντας τα σχοινιά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος χάνει την ισορροπία του και δίνει ένα μεγάλο προβάδισμα στο Τούρκο.

Ο Τούρκος ξεκινά πρώτος να τοποθετεί τις μπάρες από την μία πλευρά στην άλλη με μεγάλη διαφορά από τον Αναγνωστόπουλο. Ο Τούρκος βάζει συνεχόμενα τις τρεις μπάλες και γίνεται το 1-0 υπέρ των Τούρκων με σκορ 10-7!

 
Πηγή: gossip-tv.gr