“Έκαναν έφεση όσοι πρέπει να επιστρέψουν χρήματα στην ΤΙΕΔΑ”

“Έκαναν έφεση όσοι πρέπει να επιστρέψουν χρήματα στην ΤΙΕΔΑ”

Στην υπόθεση που αφορά την επιστροφή χρημάτων στην ΤΙΕΔΑ, τα οποία κρίθηκε από την Δικαιοσύνη πρωτόδικα ότι κακώς εισέπραξαν και πρέπει να τα επιστρέψουν, ααναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2 και τον Σταύρο Αποστολίδη.

Όπως είπε,  σε διαδικασία έφεσης κατέφυγαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που υποχρεούνται να επιστρέψουν τα χρήματα που εισέπραξαν από την ΤΙΕΔΑ όταν είχε ήδη αλλάξει η νομοθεσία. Μάλιστα ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Μαυρίδης αρνείται την επιστροφή των χρημάτων, ενώ ο πρώην υπάλληλος της ΤΙΕΔΑ Κώστας Γκαμπαερίδης, θεωρεί ότι τα χρήματα που εισέπραξε, τα λάμβανε ως αποζημίωση για τα ταξίδια του στη Ρωσία για υποθέσεις του Δήμου και άσκησε έφεση.

Συγκεκριμένα ο κ.Λαμπάκης ανέφερε: “Η ΤΙΕΔΑ έκανε αγωγή και βγήκαν αποφάσεις για τους συμβούλους που είχαν πάρει χρήματα και τώρα πρέπει να τα επιστρέψουν. Όλοι έκαναν έφεση και περιμένουμε να εκδικαστούν τον Οκτώβριο σε δεύτερο βαθμό οι υποθέσεις.

Για τον καθένα που οφείλει να επιστρέψει χρήματα, ο κ>Λαμπάκης είπε: “Ο κύριος Μαυρίδης δεν τα επιστρέφει τα χρήματα αν και τον υποχρεώνει η απόφαση που βγήκε πρωτόδικα να τα πληρώσει. Ο κ.Δουνάκης από τις Φέρρες οφείλει 5.000 και λέει ότι θα τα δώσει αφού πάρει κάποιες αποζημιώσεις που περιμένει. Όσο για τον κ.Γκαμπαερίδη χρωστάει 10.00 ευρώ και έκανε έφεση γιατί λέει πως τα έπαιρνε για τα ταξίδια που έκανε στην Ρωσία, στην Αγία Πετρούπολη για υποθέσεις του Δήμου. Τότε ήταν υπάλληλος της ΤΙΕΔΑ και τα χρήματα δεν τα έπαιρνε φυσικά για το σπίτι του, αλλά για να καλύπτει τα έξοδα στα διάφορα ταξίδια που έπρεπε να κάνει στη Ρωσία. Τώρα πλέον είναι άμισθος σύμβουλος μου και δεν έχει μισθό από τον Δήμο”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*