Αστυνομικοί: Αποχώρησαν απ’ το Γενικό Λογιστήριο μετά τις διαβεβαιώσεις

Αστυνομικοί: Αποχώρησαν απ’ το Γενικό Λογιστήριο μετά τις διαβεβαιώσεις

Αποχώρησαν από το Γενικό Λογιστήριο χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία μέσα σε αυτό, μετά τις διαβεβαιώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Νίκου Τόσκα, του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Χουλιαράκη και της Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, κας Παναγιώτας Κοζομπόλη.

Οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης διαβεβαίωσαν ότι οι όποιες μισθολογικές στρεβλώσεις του νέου ειδικού μισθολογίου θα τύχουν αντικείμενο επεξεργασίας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία και έτσι έληξε απογευματινές ώρες χθες η διαμαρτυρία των ένστολων στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους

Οι ίδιοι πάντως τόνισαν: “Δηλώνουμε προς πάσαν κατεύθυνση ότι εξ αρχής αποσκοπούσαμε και συνεχίζουμε να αποσκοπούμε στην ανεύρεση λύσεων επ’ ωφελεία των συναδέλφων μας και όχι στο να διαδηλώνουμε για να διαδηλώνουμε.

Αναμένουμε την τοποθέτηση του κ. Χουλιαράκη από το βήμα της Βουλής και την τελική διαμόρφωση των υπό ψήφιση νομοθετικών διατάξεων.

Καλούμε όλους σε πλήρη εγρήγορση. Τελικός μας στόχος είναι η οφειλόμενη συμμόρφωση της ελληνικής κυβέρνησης στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και η επιστροφή των μισθών τουλάχιστον στα επίπεδα του 2012. Κάθε άλλη απόφαση θα μας βρίσκει απέναντι.

Δεν υποστέλλουμε τη σημαία του αγώνα, συνεχίζουμε με ενότητα και αποφασιστικότητα”!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*