Την δημιουργία μιας νέας ψαραγοράς στην θέση που βρίσκεται η παλιά, έχει αποφασίσει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης στον Status Radio 93.2 και τον δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη, σε συνέντευξη του εφ όλης της ύλης.
Όπως αποκάλυσε ο κ.Λαμπάκης, τα καταστήματα που θα δημιουργηθούν θα διατεθούν προς ενοικίαση στους ιχθυοπώλες και αν υπάρξουν κάποια αδιάθετα θα ενοικιαστούν σε κρεοπώλες προκειμένου να αυξηθεί η κίνηση. “Έχουμε ολοκληρώσει την μελέτη με τις τεχνικές υπηρεσίες που ανέρχεται στο 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Θα γίνει ακριβώς η δημοτική αγορά ξανά στα ψαράδικα, εκεί δηλαδή που υπήρχε πριν. Αν δεν έρθουν κάποιοι ψαράδες να ενοικιάσουν τα καταστήματα, τότε θα τα δώσω και σε κρεοπώλες ενδεχομένως. Προσπαθώ να την χρηματοδοτήσω με κάποιον τρόπο και βρίσκομαι σε επαφή και συζητήσεις με την Περιφέρεια γι’ αυτό”.
‘Οσο για τον χρονικό ορίζοντα, ο κ.Λαμπάκλης δήλωσε: Αν χρηματοδοτηθεί μέχρι τέλος του χρόνου τον ανάδοχο, μέχρι τέλος του 2018 αρχές του 2019 η δημοτική αγοε
























