Η “Αποστολή” και ο “Μασούτης” βοηθούν 210 οικογένειες στην Αλεξανδρούπολη

Η “Αποστολή” και ο “Μασούτης” βοηθούν 210 οικογένειες στην Αλεξανδρούπολη

Η τεράστια κοινωνική προσφορά της ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την αλυσίδα supermarkets “ΜΑΣΟΥΤΗΣ”, συνεχίστηκε και τον μήνα Μάιο, με την βοήθεια και αλληλεγγύη που επιδεικνύει σε οικονομικά ασθενείς οικογένειες στην Μητρόπολή Αλεξανδρούπολης.

Χθες Πέμπτη 18 Μαΐου ο Διευθυντής της ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Κωνσταντίνος Δήμτσας και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλως κ.κ.Άνθιμος,  παρέδωσαν σε 210 άπορες και οικονομικά ασθενείς οικογένειες της Μητροπόλεώς δέματα με τρόφιμα, σύμφωνα με το πρόγραμμα “Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη”, που υλοποιεί η ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε συνεργασία με την αλυσίδα supermarkets “ΜΑΣΟΥΤΗΣ”. Τα δέματα διανεμήθηκαν στην Αλεξανδρούπολη και στις Φέρες.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης εξέφρασε για μία ακόμη φορά την ευγνωμοσύνη του προς τον κ. Δήμτσα και διά μέσου αυτού προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, καθώς η βοήθεια και η συνδρομή της ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ και της εταιρίας ΜΑΣΟΥΤΗΣ είναι τεράστιας σημασίας για την ακριτική περιοχή του Έβρου και το έργο που επιτελεί η Μητρόπολη.
Το πρόγραμμα “Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη” υλοποιείται στη Μητρόπολή από το 2016, ενώ δέματα μοιράζονται και σε άλλες περιοχές, όπως το Διδυμότειχο, η Ορεστιάδα (σε συνεργασλία με την Μητρόπολη Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου και τον Σεβασμιότατο κ.κ.Δαμασκηνό), τα Ιωάννινα και η Χαλκίδα.
[post_gallery]

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*