Αλεξανδρούπολη: Αναψυκτήριο στη θέση του παλιού Κολυμβητηρίου

Αλεξανδρούπολη: Αναψυκτήριο στη θέση του παλιού Κολυμβητηρίου

Την σκέψη να δημιουργηθεί ένα αναψυκτήριο στη θέση του παλιού κολυμβητηρίου με την υπάρχουσα πισίνα του να είναι διαθέσιμη για τους Δημότες, έκανε γνωστή ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2 και τον Σταύρο Αποστολίδη.

Ξεκαθάρισε επίσης ότι θα κατεδαφιστεί όλο το στέγαστρο του σημερινού κολυμβητηρίου και εν συνεχεία εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον  από ιδιώτες, θα προκηρυχθεί με διαγωνισμό η λειτουργία αναψυκτηρίου στον ίδιο χώρο. “Έχουμε ολοκληρώσει την μελέτη για την διατήρηση της μιας πισίνας για τα ΑΜΕΑ  την μικρή και την άλλη για διασκέδαση του κόσμου. Θα κατεδαφιστεί το σκέπαστρο αυτό είναι δεδομένο και υπάρχει έτοιμη μελέτη για να γίνει αναψυκτήριο.

Θα το βγάλουμε σε πλειστηριασμό διατηρώντας την πισίνα και θα την δώσουμε σε ιδιώτη να γίνει ανψυκτήριο Έχω μια φοβία μήπως δεν υπάρξει ανάδοχος γιατί είναι πολλά καταστήματα παρόμοιαγύρω-γύρω. Αν υπάρχουν άλλες σκέψεις και προτάσεις από κάποιοον δημότη που έχει διαφορετικές απόψεις, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και θέλω να τις κάνουν”, είπε ο κ.Λαμπάκης.