ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!! Πάρτι γενεθλίων με μπάντα του στρατού και Γονίδη από Καμμένο, Πολάκη

ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!! Πάρτι γενεθλίων με μπάντα του στρατού και Γονίδη από Καμμένο, Πολάκη

Την ώρα που η Κυβέρνηση κατέθετε το περασμένο Σάββατο βράδυ στην Βουλή το πολυνομοσχέδιο-4ο Μνημόνιο που ψήφισε τελικά την περασμένη Πέμπτη και φέρνει τεράστια βάρη και μειώσεις μισθών και συντάξεων στον ελληνικό λαό, ο Πάνος Καμμένος και ο Παύλος Πολάκης, έκαναν πάρτι γενεθλίων στην βίλα Καμμένου στη Γλυφάδα, συνοδεία όχι μόνο του τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη, αλλά κι… μπάντας του στρατού!!!

Όσο περνούν οι μέρες τόο έρχονται στην δημοσιότητα νέα στοιχεία, για αυτή την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου των ΑΝΕΛ και του Αναπληρωτή Υπουργού Παύλου Πολάκη. Την ώρα που κατέθεταν το νομοσχέδιο για ναΞΕΣΚΙΣΟΥΝ τον λαό και ιδιαίτερα τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους, αυτοί προκαλούσαν διασκεδάζοντας και χρησιμοποιώντας μάλιστα στρατιωτκή μπάντα λες και είναι η προσωπική τους ορχήστρα.

Κι αυτό το επιβεβαόιωσε σε συνέντευξή του ο ίδιος ο Στ. Γονίδης, λέγοντας ότι συμμετείχε και η …μπάντα του στρατού. Ο ίδιος είπε ότι τραγούδησε τρία παλιά λαϊκά τραγούδια, ότι τον συνδέεει μακρόχρονη φιλία με τον Πάνο Καμμένο και ότι στο σπίτι υπήρχαν αρκετοί πολιτικοί. 

«Απλά είναι φίλος μου, με κάλεσε και πήγα. Τον εκτιμώ για την ειλικρίνειά του, είναι έντιμος άνθρωπος και τον γνωρίζω χρόνια, πριν καν μπει στην πολιτική… είναι ειλικρινής και ντόμπρος», είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής στον τηλεπτικό σταθμό Ε.

Ερώτηση σε Καμμένο κατέθεσε ο Άδωνης Γεωργιάδης

Ερώτηση προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο σχετικά με το πάρτι γενεθλίων που έκανε με, φημολογούμενη, συνοδεία της στρατιωτικής μπάντας, κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. “Πράξη αλόγιστης υπεροψίας που σηματοδοτεί, για μια ακόμη φορά, το μεγάλο ηθικό έλλειμμα που διακατέχει ορισμένα στελέχη της κυβέρνησης αποτελεί η αποκάλυψη του τηλεοπτικού σταθμού E (βασιζόμενη στη μαρτυρία καλλιτέχνη που παρεβρέθη στην εκδήλωση) ότι οι κ.κ. Καμμένος και Πολάκης γιόρτασαν το περασμένο Σάββατο τα γενέθλιά τους με τη συνοδεία της στρατιωτικής μπάντας!”, σημειώνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Και προσθέτει: “Στο κατώφλι της δυσχερέστερης μνημονιακής περιόδου και εν τω μέσω έντονων κοινωνικοοικονομικών τριγμών τέτοιες πράξεις, που εκφράζονται απόλυτα από την περίφημη αναφώνηση του Κικέρωνος «O tempora! Ο mores!» (Ω καιροί, ώ ήθη!), προκαλούν το κοινό αίσθημα και αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο της Κυβέρνησης «πρώτη φορά Αριστερά».”.

Καταλήγοντας, ερωτά τον υπουργό αν επιβεβαιώνει την προαναφερόμενη μαρτυρία, αν επιτρέπεται η παρουσία μιας κρατικής ορχήστρας σε ιδιωτική γιορτή και αν υπήρξε κάποιο κόστος για την παρουσία της στην εκδήλωση, ποιο είναι αυτό και πώς καλύφθηκε.

Ποτάμι: Ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Για το ίδιο θέμα κατέθεσαν ερώτηση και βουλευτές του Ποταμιού όπου τονίζουν: “Αληθεύουν τα δημοσιεύματα για την συμμετοχή της μπάντας του ελληνικού στρατού στο πάρτι των Υπουργών Πάνου Καμμένου και Παύλου Πολάκη στο σπίτι του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και εάν ναι με ποιον ακριβώς τρόπο εκλήθησαν;

Ήταν την λίστα των προσκεκλημένων και τυχαία είχαν μαζί τα όργανα τους οπότε είπαν να παίξουν και μερικά τραγουδάκια;

Επιτρέπεται κάτι τέτοιο από την νομοθεσία και τους κανόνες του Ελληνικού Στρατού και ποιος έδωσε την σχετική άδεια;

Τα παραπάνω ερωτήματα θέτουν στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας οι βουλευτές Β’ Αθηνών με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, Γρηγόρης Ψαριανός και Γιώργος Αμυράς με αφορμή τα όσα δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη, και αναπαρήχθησαν από μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ, γνωστός λαϊκός τραγουδιστής που ήταν επίσης προσκεκλημένος και που είπε και δυο – τρία τραγουδάκια με τη συνοδεία της μπάντας του Ελληνικού Στρατού, δοθείσης της ευκαιρίας, όπως «αποκάλυψε»

Ολόκληρο το κείμενο της Ερώτησης των βουλευτών του Ποταμιού έχει ως εξής:

Προς: τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

ΘΕΜΑ: Η μπάντα του Ελληνικού Στρατού σε ιδιωτικό πάρτι Υπουργών;

Τις τελευταίες ημέρες διαβάσαμε και είδαμε σε μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ, (έντυπα, ηλεκτρονικά, τηλεοπτικά κανάλια), πλήθος ρεπορτάζ για το πάρτι από κοινού των Υπουργών Πάνου Καμμένου και Παύλου Πολάκη, το Σάββατο 13 Μάϊου, στο σπίτι του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, όπου συμμετείχε φιλικά και γνωστός λαϊκός τραγουδιστής.

Η τελευταία όμως λεπτομέρεια που κυκλοφόρησε για το εν λόγω πάρτι, ήρθε από τον ίδιο τον προσκεκλημένο καλλιτέχνη ο οποίος σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως στο πάρτι αυτό έπαιζε μουσική μπάντα του Ελληνικού Στρατού και ο ίδιος είπε δυο – τρία τραγούδια με τη συνοδεία της.

Εύλογα γεννάται η απορία: τι δουλειά είχε η μπάντα του Στρατού σε ιδιωτικό πάρτι στην οικία Υπουργού της Κυβέρνησης; Παρευρέθηκαν ως προσκεκλημένοι και τυχαία είχαν μαζί τα όργανα τους οπότε είπαν να παίξουν και λίγο μουσική; Τους «έστειλε» κάποιος ανώτερος αξιωματικός για να κάνει έκπληξη στον Υπουργό;

Κατόπιν τούτου
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1) Αληθεύουν τα δημοσιεύματα για την συμμετοχή της μπάντας του ελληνικού στρατού στο ιδιωτικό πάρτι που έκαναν από κοινού ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας;

2) Με ποιον ακριβώς τρόπο κλήθηκε η μπάντα του Ελληνικού Στρατού σε ιδιωτικό πάρτι; Επιτρέπεται κάτι τέτοιο από την νομοθεσία και τους κανόνες του Ελληνικού Στρατού και ποιος έδωσε την σχετική άδεια;

Οι ερωτώντες Βουλευτές
Γρηγόρης Ψαριανός – Β’ Αθηνών
Γιώργος Αμυράς – Β’ Αθηνών

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*