Μάγεψε μικρούς και μεγάλους ο θρυλικός Χατζηπαναγής στην Ορεστιάδα (video+φωτό)

Μάγεψε μικρούς και μεγάλους ο θρυλικός Χατζηπαναγής στην Ορεστιάδα (video+φωτό)

Ξετρέλλανε όχι μόνο τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους μεγάλους ο θρυλικός Βασίλης Χατζηπαναγής. Ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο αξεπέραστος ντριπλέρ “Βάσια” που… χόρευε τους αντιπάλους του, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Ορεστιάδα, προσκεκλημένος των ακαδημιών του Ηρακλή Σαγήνης.

Ο πιο αδικημένος Έλληνας παίκτης, που δικαιούνταν όχι μόνο να παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα της χώρας αλλά και σε κορυφαίο ευρωπαϊκό σύλλογο, ήρθε στην Ορεστιάδα για να διδάξει τα μυστικά της μπάλας που ξέρει καλύτερα από τον καθένα, στους μικρούς ποδοσφαιριστές σε ένα ποδοσφαιρικό camp που δεν έχει ξαναγίνει στο νομό μας.

Αυτό έγινε κατορθωτό ύστερα από προσπάθειες των υπευθύνων των ακαδημιών Σάκη Χατζησταντσιδη και Δήμου Σαββόπουλου και δυο  συναντήσεις στην Θεσσαλονίκη με τον «Νουρεγιεφ» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παρουσία του για χάρη των παιδιών των ακαδημιών του Ηρακλή Σαγήνης και να τους δώσουν την ευκαιρία να τον θαυμάσουν από κοντά.

Ο “Βάσια” που είναι όχι μόνο κορυφαίος στα γήπεδα αλλά και ως χαρακτήρας, δεν χάλασε κανένα χατήρι. Φωτογραφήθηκε με όλους και πάντα χαμογελαστός έδωσε οδηγίες στους ταλαντούχουςπιτσιρικάδες. Στη συνέχεια του παρατέθηκε γεύμα σε γνωστή ταβέρνα της Ορεστιάδας.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ thrakiotis.com. ΔΕΙΤΕ το θέμα ΕΔΩ

https://www.youtube.com/watch?v=tcw7fP0HNMM

 

[post_gallery]