Μια συγνώμη θα έδειχνε νέο ύφος και νοοτροπία πρόεδρε της ΝΟΔΕ

Μια συγνώμη θα έδειχνε νέο ύφος και νοοτροπία πρόεδρε της ΝΟΔΕ

Το νέο πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, τον Πολυζώη Παρασκευόπουλο, δεν τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά. Η αλήθεια είναι, ότι το ξεκίνημα της θητείας του εδώ και ενάμιση μήνα, δεν έγινε και με τον καλύτερο τρόπο.

Τα όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν την εκλογή του ως επικεφαλής της ΝΟΔΕ του νομού, με την απόσυρση της υποψηφιότητας του έτερου υποψήφιου Σπύρου Μιχαλόπουλου και τις παραιτήσεις που ακολούθησαν, μόνο καλή “εικόνα” και θετικές εντυπώσεις δεν δημιούργησαν σε επίπεδο νομού. Αυτά βέβαια συμβαίνουν σε εσωκομματικές διαδικασίες, ιδιαίτερα μάλιστα όταν υπάρχουν παρεμβάσεις από τα… κεντρικά του κόμματος, με τους εκάστοτε… αυλικούς του προέδρου του να κάνουν κινήσεις από την Αθήνα. Μήπως τα ίδια δεν έγιναν και στην εκλογή του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου;

Θέλω όμως να σταθώ σε ένα γεγονός που έγινε πριν μια εβδομάδα και συγκεκριμένα την προηγούμενη Παρασκευή στο Διδυμότειχο. Κι αναφέρομαι στη συγκέντρωση των φορέων και των συλλόγων που αγωνίζονται για την πλήρη αυτονόμηση του Νοσοκομείου της πόλης και την ενδυνάμωση και ενίσχυση του με ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή.

Ο κ.Παρασκευόπουλος βρέθηκε στην πόλη από την οποία κατάγεται και άκουσε τους εκπροσώπους των φορέων αλλά κυρίως τους πολίτες, να απευθύνονται με έντονο τρόπο στους παριστάμενους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και να τους κατηγορούν για αθέτηση υποσχέσεων. Έχουν βέβαια υποσχεθεί τόσα οι ίδιοι όσο και το κόμμα τους, που έχουν τα ξέχασαν ακόμα και αυτοί.

Όταν λοιπόν έφτασε η σειρά του κ.Παρασκευόπουλου να τοποθετηθεί για το θέμα, αυτός ως νέος άνθρωπος και καινούργιος επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που πάντα σχεδόν στο νομό Έβρου αποτελούσε και αποτελεί την πλειοψηφία, τί βρήκε να πει ως βασική θέση; Ζήτησε οι παριστάμενοι φορείς να του δώσουν όλα τα στοιχεία για το καυτό θέμα του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, προκειμένου να τα μεταφέρει και να ενημερώσει τον…Τομεάρχη Υγείας του κόμματος του!!!

Αντί ως νέος άνθρωπος να σηκωθεί και να ζητήσει μια ΓΕΝΑΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ από όλους, για τις… ανοησίες και το ΕΓΚΛΗΜΑ που έκαναν οι τρεις διατελέσαντες υπουργοί υγείας της Ν.Δ, ο Λυκουρέντζος που κατήργησε την αυτονομία, ο Άδωνης Γεωργιάδης που την προχώρησε ακόμα περισσότερο και ο Βορίδης που δεν αποδέχθηκε την τροπολογία η οποία είχε κατατεθεί για επιστροφή στην αυτονομία, ζήτησε στοιχεία για να ενημερώσει λέει τον Τομεάρχη του.

Μια ειλικρινής συγνώμη θα έδειχνε το νέο ύφος και ήθος και την διαφορετική νοοτροπία που ευαγγελίζεται ο πρόεδρος του Κυριάκος Μητσοτάκης και ένας νέος άνθρωπος σαν το κ.Παρασκευόπουλο, θα τα έδειχνε όλα αυτά και θα σηματοδοτούσε την διαφορετική “εικόνα”. Δεν το έκανε δυστυχώς ο κ.Παρασκευόπουλος και έχασε μια καλή ευκαιρία να δείξει πως στο νέο του ξεκίνημα ως επικεφαλής της Ν.Δ στο νομό Έβρου έχει διαφορετικό σκεπτικό και νοοτροπία.