Κορινθίου: Έβαλε τα… στήθη της μπροστά και υπερασπίστηκε τη γυμνή φωτογράφιση

Κορινθίου: Έβαλε τα… στήθη της μπροστά και υπερασπίστηκε τη γυμνή φωτογράφιση

Έξαλλη ήταν η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κορινθίου, σήμερα το πρωί που βρέθηκε απέναντι από τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 και φυσικά δεν ξέχασε τα σχόλια που είχε κάνει ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός μετά τη δεύτερη γυμνή φωτογράφιση που έκανε η ηθοποιός στο περιοδικό Down Town. Έβαλε θα λέγαμε τα.. στήθη της μπροστά για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Η κατά πολλούς ελληνίδα… Μόνικα Μπελούτσι δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για όσα είχαν ακουστεί και μάλιστα, κάποια στιγμή, αναζήτησε τον δημοσιογράφο στο πλατό. «Έχει ο Τσουρός θέμα…», είπε η Φαίη Σκορδά και η Μαρία Κορινθίου πήρε φόρα: «Καλά, πάντα είχε! Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Καλό είναι να την λέμε με ευγένεια όμως. Τα σχόλια όλα ήταν ειρωνικά. Όλα! Δεν θέλω όλοι να συμφωνούν με ό,τι κάνω, ούτε μπορούν να συμφωνούν με ό,τι κάνω.

Μου έγινε πρόταση από το περιοδικό σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Στην αρχή είχα κάποιους ενδοιασμούς. Μιλήσαμε, είδαμε το κόνσεπτ, μου άρεσε πάρα πολύ, το θεώρησα πολύ τιμητικό σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να μου κάνει ξανά πρόταση το περιοδικό για εξώφυλλο.

Εγώ έχω ένα μεγάλο, σοβαρό πρόβλημα με το θέμα του σεβασμού. Θεωρώ ότι ακόμα και να μη συμπαθείς κάποιον, υπάρχει σεβασμός που μπορείς να το κάνει. Δε σου λέω να μου γλείφεις τ’ αφτιά. Το λέω και για τον Τσουρό. Γιατί να μην το πω; Είναι εδώ; Πού είναι; Ήταν ειρωνικός! Η ειρωνεία και αυτοί οι μορφασμοί εμένα με υποβιβάζουν, με θίγουν»!

 

Πηγή:zappit.gr