Τα έργα που προχωρούν και τα πολλά τηλέφωνα…

Τα έργα που προχωρούν και τα πολλά τηλέφωνα…

Δεν προλάβαινε να απαντάει στο τηλέφωνο και στο facebook χθες που ήταν η ονομαστική του εορτή,  ο Κώστας Βενετίδης. Ο πρώην θεματικός Αντιπεριφερειάρης υποδομών, έργων, δικτύου, μεταφορών, καταστροφών, περιβάλλοντος και παραμεθορίων περιοχών, δεχόταν τις ευχές εκατοντάδων φίλων και γνωστών, διαποιστώντας άλλη μια φορά πόσο αγαπητός είναι.

Αυτό σίγουρα τον ικανοποίησε, αφού διαπίστωσε ότι δεν το ξεχνούν οι φίλοι του και τώρα που έπαψε να είναι πλέον θεματικός Αντιπεριφερειάρχης της ΑΜΘ. Περισσότερο όμως χαίρεται γιατί προχωρούν κάποια έργα, που σε στενή συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς είχαν προτάξει. Όπως η γέφυρα στην περιοχή του τριγώνου στα Δίκαια και η αποκατάσταση του επαρχιακού δικτύου του βορείου Έβρου το οποίο σε πολλές περιοχές ήταν σε τραγική κατάσταση.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Βενετίδης ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook φωτογραφίες από τα έργα που ολοκληρώνονται στην γέφυρα Δικαίων, αλλά και ρεπορτάζ για την ασφαλτόστρωση και την αποκατάσταση του τμήματος Λάδης-Κυπρίνου.

Μοιραστείτε το άρθρο

Ένα σχόλιο

  1. Βαγγέλης Γκουλιαμάκης

    Δεν πέρασε από Μανη-Σιταρια να κλάψει και να στοχαστει!!!

Απάντηση