Ντόλιος: Το ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον κύκλο του. Πρέπει να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο

Ντόλιος: Το ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον κύκλο του. Πρέπει να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο

Το ΠΑΣΟΚ όπως το γνώρισε ο κόσμος τα χρόνια της μεταπολίτευσης έκλεισε τον κύκλο του και πρέπει να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο, τόνισε με εμφατικό τρόπο ο πρώην υπουργός και βουλευτής Έβρου του κόμματος Γιώργος Ντόλιος, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2 και τον δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη.

“Όλα τα πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν. ΤΟ ΠΑΣΟΚ έκλεισε ένα κύκλο. Πρέπει να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο. Με την ΔΗΜΑΡ, με τους πολίτες και με όλους όσοι βρίσκονται στον χώρο της κεντροαριστεράς. Δεν μπορεί τα νέα παιδιά να απολογούνται για τον Τσοχατζόπουλο και τον Παπαντωνίου. Από το συνέδριο μας ακόμα, έλεγα ότι θα πρέπει να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο στον χώρο της Σοσιαλδημοκρατία;ς, στον χώρο της κεντροαριστεράς. Έχω τη γνώμη ότι το ΠΑΣΟΚ είχε μια φωτεινή πλευρά, μια θετική πλευρά και μια γκρίζα πλευρά στη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Αν κάνουμε κάτι καινούργιο, την γκρίζα πλευρά θα την καταγγείλουμε και θα την αφήσουε πίσω. Θα αξιοποιήσουμε την θετική πλευρά και με αυτή θα χτίσουμε κάτι διαφορετικό”.

Ο κ.Ντόλιος δήλωσε ακόμα ότι βρίσκεται Πολύ κοντά στην πολιτική πρωτοβουλία των Φλωρίδη – Ραγκούση και Διαμαντοπούλου («Ώρα Αποφάσεων»), αν και έσπευσε να διευκρινίσει ότι αυτό δεν σημαίνει κανενός είδους προσχώρηση στην κίνηση αυτή. Θεωρεί την απόφαση της εισαγγελέως διαφθοράς για τον Γιάννο Παπαντωνίου ένα ακόμη πλήγμα για τον πολιτικό χώρο του παλιού ΠΑΣΟΚ, όπως το είχε προβλέψει ότι θα συμβεί

Όσον αφορά τις φήμες που ακούγονται για πιθανή ανάμιξη του στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με υποψηφιότητα στον δήμο Αλεξανδρούπολης ή την Περιφέρεια, δήλωσε ανέτοιμος για τις επόμενες πολιτικές του αποφάσεις και ιδιαίτερα για τον χώρο της αυτοδιοίκησης.

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ STATUS 94.2 Ο Γιώργος Ντόλιος

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση