Ταλαιπωρία 4 ωρών για διάσημο Τούρκο μόδιστρο στο τελωνείο Κήπων

Ταλαιπωρία 4 ωρών για διάσημο Τούρκο μόδιστρο στο τελωνείο Κήπων

Επί τέσσερις ώρες ταλαιπωρήθηκε διάσημος Τούρκος μόδιστρος στο Τελωνείο των Κήπων, που αποφάσισε να περάσει το προηγιούμενο Σαββατοκύριακο του στην Αλεξανδρούπολη.

Αυτό αποκάλυψε ο Πρόεδρος των ξενοδόχων Θράκης Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, στο ξενοδοχείο του οποίου διέμεινε ο συγκεκριμένος πολύ γνωστός στην πατρίδα του Τούρκος μετρ της υψηλής ραπτικής, μιλώντας στον STATUS Radio 94.2 και τον Σταύρο Αποστολίδη. “Μου είπε τα καλύτερα για την περιοχή μας που του αρέσει πολύ. Είναι όμορφα και βρήκε αρκετά καλές και τις τιμές, αλλά όπως τόνισε, υπέστη μεγάλη ταλαιπωρία στα σύνορα τόσο αυτός όσο και χιλιάδες άλλοι συμπατριώτες του Τούρκοι που ήθελαν να έρθουν στον Έβρο και την Ελλάδα, λόγω των αυξημένων διατυπώσεων που απαιτούνται στις πύλες εισόδου της χώρας και επιβλήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση”, είπε ο κ.Χατζηκωνσταντίνου.

Τόνισε ιδιαίτερα τις συγκινητικές προσπάθειες που καταβάλλουν οι υπάλληλοι στο Τελωνείο των Κήπων και στις Καστανιές, αλλά δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι χρειάζεται να αυξηθεί ο αριθμός τους και να έχουν στη διάθεση τους όλα τα μέσα που απαιτούνται. Γιατί η ταλαιπωρία που υφίστανται οι Τούρκοι επισκέπτες τις τελευταίες ημέρες είναι εξαιρετικά σημαντική και λειτουργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας για να λειτουργήσει η Αλεξανδρούπολη ως προορισμός και ολόκληρος ο Έβρος. Η τραγική αυτή καθυστέρηση που οφείλεται στο δυσκίνητο κράτος και την γραφειοκρατία, καταστρέφει κάθε τουριστική προοπτική.

“Οι αυξημένες διατυπώσεις που «επέβαλε» εδώ και ένα μήνα η Ε.Ε. για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, απαιτούν αύξηση του προσωπικού και σύγχρονο εξοπλισμό, που η ελληνική πολιτεία οφείλει να εξασφαλίσει αν θέλει να ενισχύσει το τουριστικό ρεύμα από την Τουρκία και να γεμίσει τα κρατικά ταμεία με τα έσοδα από τις βίζες των Τούρκων επισκεπτών”, εξήγησε ο  Πρόεδρος των ξενοδόχων Θράκης. κατέληξε ο κ. Χατζηκωνσταντίνου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*