Το SURVIVOR του χρόνου στην Σαμοθράκη!!!

Το SURVIVOR του χρόνου στην Σαμοθράκη!!!

Μια αιφνιδιαστική πρόταση που αφορά το γνωστό τηλεπαιχνίδι SURVIVOR το οποίο σημειώνει καθημερινά θεαματικότητες που ξεπερνούν το 70% στην ελληνική τηλεόραση, έκανε χθες ο δημοσιογράφος Σταύρος Αποστολίδης στην πρωινή εκπομπή του STATUS 94,2, με καλεσμένο τον Δήμαρχο της Σαμοθράκης Θανάση Βίτσα που ήταν καλεσμένος του.

Συγκεκριμένα του πρότεινε να κινηθούν από τώρα οι εμπλεκόμενοι φορείς του νησιού, ώστε την επόμενη χρονιά, να είναι η Σαμοθράκη ο χώρος διεξαγωγής του τελικού του SURVIVOR! Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα δημιουργήσει συνθήκες αποτελεσματικότατης διαφήμισης για το νησί κυρίως στην Ελλάδα αλλά και την γειτονική Τουρκία. Οι διοργανωτές της παραγωγής δεν ζητούν από τα υποψήφια νησιά ούτε θεαματικές παραλίες, ούτε ιδιαίτερους χώρους εκτός από ένα αμφιθεατρικό περιβάλλον και εξασφάλιση 150 κλινών για την φιλοξενία των στελεχών της παραγωγής.

Ο κ.Βίτσας αν και αιφνιδιάστηκε άφησε “ανοιχτό” ένα τέτοιο ενδεχόμενο λέγοντας: “Δεν το έχω σκεφθεί μέχρι τώρα. Δεν ξέρω, αλλά πραγματικά τώρα που το ακούω θα το δούμε”. Πάντως το φυσικό περιβάλλον της Σαμοθράκης είναι ιδανικό για τα γυρίσματα του συγκεκριμένου παιχνιδιού.