Πέρασε απ’ τον δρόμο Μάνδρα-Ψαθάδες η κ.Κόλλια. Είδε τα χάλια;

Πέρασε απ’ τον δρόμο Μάνδρα-Ψαθάδες η κ.Κόλλια. Είδε τα χάλια;

Περιοδεία στο νομό Έβρου κάνει από χθες η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ.Κόλλια -Τσαρουχά. Πήγε χθες στην Ορεστιάδα και το Διδυμότειχο και σήμερα θα συνεχίσει τις επισκέψεις της στις άλλες πόλεις.

Οπότε και πηγαίνοντας για τον Βόρειο Έβρο και επιστρέφοντας από εκεί, πέρασε απ’ το πολύπαθο κομμάτι Μάνδρα-Ψαθάδες. Τα χάλια τα είδε; Τον κάθετο άξονα που δεν ολοκληρώνεται εδώ και 13 χρόνια, ταλαιπωρώντας τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και προκαλώντας πολλά θανατηφόρα ατυχήματα κατέβηκε λίγο να τον επιθεωρήσει;

Εδώ και 13 χρόνια, από το 2004 που ξεκίνησε η κατασκευή του, η υπομονή των εβριτών έχει εξαντληθεί. Κυβερνήσεις του κόμματος της ήταν τόσο χρόνια και εννοώ της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία και ήταν βουλευτής πριν παραιτηθεί επειδή δεν ήθελε να ψηφίσει Μνημόνια και πάει στον Καμμένο. Τώρα βέβαια δεν έχει πρόβλημα να τα ψηφίζει ΔΥΟ-ΔΥΟ, αφού η καρέκλα της υφυπουργού είναι… γλυκιά και ας της έβαλε ο Τσίπρας “καπέλο” τη Νοτοπούλου με το γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Η κυρία Κόλλια-Τσαρουχά δεν μπορεί λοιπόν να πει αυτό που επικαλούνται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. “Εμείς το 2015 ήρθαμε, τί περιμένετε να κάνουμε σε δυο χρόνια όταν οι άλλοι δεν τελείωσαν τον δρόμο τα προηγούμενα 10 χρόνια”. Γιατί η νυν υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης ήταν όλα αυτά τα χρόνια… με τους άλλους. Και τώρα με αυτούς εδώ, που επίσης υπόσχονται να τον τελειώσουν. Εμάς τελειώνουν βέβαια, αλλά ας μην το πιάσουμε τώρα αυτό.

Υ.Γ: Μια και μιλάμε για τον κάθετο άξονα Αρδάνιο-Ορμένιο και το πολύπαθο τμήμα του Μάνδρα-Ψαθάδες. Στις 8 Μαίου, δηλαδή πριν 15 μέρες (δυο ολόκληρες βδομάδες δηλαδή) συνεδρίασε έκτακτα το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Με αποκλειστικό θέμα την κατασκευή των διοδίων στην Μέστη. Τότε ακούσαμε πως θα υπάρξουν δυναμικές αντιδράσεις, αν μέσα σε 10 μέρες η Κυβέρνηση δεν απαντήσει τί πρόκειται να κάνει και δεν σταματήσει η κατασκευή του σταθμού άμεσα.

Οι μέρες αυτές πέρασαν προ πολλού, αλλά δεν βλέπουμε καμιά αντίδραση. Εκτός αν ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος είναι απασχολημένος να γράφει ολόκληρα… κατεβατά ανακοινώσεων, για τον διαγωνισμό που αφορά τον… ψεκασμό των κουνουπιών. Βρε μπας και έχουν δίκιο στους ΑΝΕΛ του Καμμένου τελικά; Μας ψεκάζουν πράγματι!!!