Βγήκε από… Νεοδημοκρατικά ο Μιχαηλίδης στον Λαμπάκη

Βγήκε από… Νεοδημοκρατικά ο Μιχαηλίδης στον Λαμπάκη

Εκδήλωση για την γιορτή της Μητέρας και την Οικογένεια οργάνωσε την περασμένη Παρασκευή η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της ΝΟΔΕ Έβρου και ποιός λέτε ότι παραβρέθηκε; Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο Αλεξανδρούπολης με την ΑΝΑ.Σ.Α Παύλος Μιχαηλίδης, που είχε στηριχθεί από τον… ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο Αλεξανδρούπολης Παύλος Μιχαηλ,ίδης, τέρμα δεξιά στην φωογραφία από την εκδήλωση των γυναικών της Νέας Δημοκρατίας Έβρου

Ο άνθρωπος βέβαια καλά έκανε και πήγε, ανταποκρινόμενος προφανώς στην πρόσκληση που του στάλθη.ε Αντίθετα, ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης δεν ήταν εκεί, απ’ ότι τουλάχιστον είδα στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν. Την βγήκε από… Νεοδημοκρατικά λοιπόν ο Μιχαηλίδης στον Λαμπάκη.

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, το παρόν έδωσε και ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος κάθεται δίπλα στην πρώην Αντιδήμαρχο Ορεστιάδας και μητέρα του σημερινού δημάρχου, η κυρία Ουρανία Μαυρίδου. Για τον Ουζουνίδη πάντως, με τόσους… υποψήφιους Μητσοτακικούς, δεν βλέπω να περισσεύει κάποια από τις 6 θέσεις του ψηφοδελτίου.

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση