Μαυρίδης: “Ανεξάρτητο” υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης με ουσιαστικές αρμοδιότητες

Μαυρίδης: “Ανεξάρτητο” υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης με ουσιαστικές αρμοδιότητες

Την άποψη ότι θα πρέπει να γίνει ένα “ανεξάρτητο” υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, που θα έχει και ουσιαστικές αρμοδιότητες ώστε να μην αποτελεί απλά τον “ενδιάμεσο κρίκο” προς τα άλλα υπουργεία, εξέφρασε ξεκάθαρα ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, στην συνάντηση που είχε με την υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

Μάλιστα ο κ.Μαυρίδης ανήρτησε την συγκεκριμένη άποψη και στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα τόνισε ότι ανέλυσε στην κ.Κόλλια-Τσαρουχά τα προβλήματα της περιοχής. Όπως κάνει και σε κάθε κυβερνητικό αξιωματούχο ο οποίος έρχεται στην περιοχή, αλλά βλέπει και αυτός όλοι ότι διαχρονικά λύσεις δεν δίνονται.

Όσο για την πρόταση του για δημιουργία υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης με ουσιαστικές αρμοδιότητες, σίγουρα αν μπορούσε θα συμφωνούσε δημόσια και η νυν υφυπουργός. Μόνο που αντί να ενισχυθεί ο ρόλος της, ουσιαστικά υποβαθμίστηκε με την δημιουργία του Γραφείου Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη και την επικεφαλής του κυρία Νοτοπούλου να έχει εγκατασταθεί μέσα στο κτίριο του υπουργείου και να έχει καταστεί ουσιαστικά… Υπερυπουργός.

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*