Πανέβριο Συνέδριο Εθελοντών Αιμοδοτών την Κυριακή

Πανέβριο Συνέδριο Εθελοντών Αιμοδοτών την Κυριακή

Η Ένωση Συλλόγων & Ομάδων Εθελοντών  Αιμοδοτών Ν. Έβρου σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νεοχωρίου, σας προσκαλεί την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 στις 11:00 π.μ. στο 25ο Πανέβριο Συνέδριο Συλλόγων  και ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Έβρου που θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο του Τοπικού Διαμερίσματος Νεοχωρίου στο κοινοτικό κατάστημα.

Στα πλαίσια της, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του «Οδηγού Εθελοντικής Αιμοδοσίας, Δωρεάς Μυελού των Οστών, Ομφαλικού Αίματος και Οργάνων» , που εκδόθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και επιμελήθηκε  η διεύθυνση δημόσιας υγείας και κοινωνικής μέριμνας Π.Ε. Έβρου με την συνδρομή της Ένωσης ΣΕΑ Ν. Έβρου, τον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου και το Κέντρο Αιμοδοσίας του Π. Γ. Νοσοκομείου Ν. Έβρου. Υπεύθυνη παρουσίασης, η κοινωνική λειτουργός της Δ/νσης  κα Καδόγλου Μαρία.

Θα ακολουθήσει η βράβευση και η απονομή τιμητικής πλακέτας σε μέλος του συλλόγου μας, για την προσφορά του μέχρι σήμερα, τιμώντας το και προβάλλοντας έτσι πρότυπα προς μίμηση.

Επίσης, θα γίνουν ομιλίες, για τα νέα ιατρικά δεδομένα περί αιμοδοσίας και ενημερώσεις για τις νέες διαδικασίες αιμοδοσίας και τέλος θέματα που απασχολούν τα μέλη-συλλόγους, όπως και περαιτέρω δράσεις  .

Η παρουσία στο συνέδριο, εκτός από σημαντική και πολύτιμη, αποδεικνύει την έμπρακτη συμπαράσταση και αρωγή στον αγώνα μας, για την υγεία του συνανθρώπου μας.

Εκ του Δ.Σ. της Ένωσης

Ο Πρόεδρος

Φυδανάκης Παναγιώτης

 

Με την υποστήριξη της Περ. Α.Μ.Θ Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και του Δήμου Ορεστιάδος