Παλιό Κολυμβητήριο: Τα είχε ξεκαθαρίσει όλα από τις 19 Μαίου ο Λαμπάκης

Παλιό Κολυμβητήριο: Τα είχε ξεκαθαρίσει όλα από τις 19 Μαίου ο Λαμπάκης

Πολύς λόγος γίνεται από το μεσημέρι, για το θέμα του παλιού Κολυμβητηρίου και τις δηλώσεις που έκανε για το θέμα ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννης Βαταμίδης, λέγοντας ότι στον χώρο θα γίνει αναψυκτήριο. Με αφορμή μάλιστα δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Αλεξ/πολης και επισημαίνει ότι θα μετατραπεί σε χώρο άθλησης παραμένοντας η μεγάλη και η μικρή πισίνα, κάποιοι… διαπίστωσαν ότι υπήρξε “άδειασμα” του κ.Βαταμίδη.

Τα πράγματα όμως είναι ξεκάθαρα και τα είχε αναφέρει αναλυτικά ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης την περασμένη Παρασκευή 19 Μαίου, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο ρεπορτάζ με τις δηλώσεις του που είχχε δημοσιεύσει το evros-news.gr. Μιλώντας στον STATUS Radio 94.2, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης είχε ξεκαθαρίσει ότι ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΙΣΙΝΕΣ, η μεγάλη για αναψυχή του κόσμου και η μικρή για χρήση από τα άτομα ΑΜΕΑ και στον υπόλοιπο χώρο θα γίνει αναψυκτήριο. ΌΠως δηλαδή τα αναφέρει και η σημερινή ανακοίνωση του Δήμου.

Το επίσιμο δελτίο Τύπου του Δήμου Αλεξ/πολης:

Θέμα: Σχετικά με την αξιοποίηση του παλαιού κολυμβητηρίου

Προς άρση των όποιων παρερμηνεύσεων σχετικά με την αξιοποίηση του παλαιού κολυμβητηρίου οφείλουμε να διευκρινίσουμε πως πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να αναδείξει και αξιοποιήσει την εν λόγω εγκατάσταση με τρόπο ώστε το νέο αυτό σύνολο να αποτελέσει ένα σύγχρονο χώρο άθλησης και αναψυχής που θα απευθύνεται στο ευρύ κοινό (μεγάλη κολυμβητική δεξαμενή) αλλά και στα άτομα με ειδικές ανάγκες, αφού η μικρή κολυμβητική δεξαμενή θα προορίζεται για αυτή την κοινωνική ομάδα.

Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων η παρούσα κτιριακή υποδομή του παλαιού κολυμβητηρίου θα κατεδαφιστεί, πλην των προαναφερθέντων κολυμβητικών δεξαμενών καθώς και του λεβητοστασίου. Επιπλέον, περιμετρικά των υφισταμένων δεξαμενών πρόκειται να αναγερθούν νέες κτιριακές υποδομές, όπως αποδυτήρια, χώροι υγιεινής, ιατρείο και αναψυκτήριο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*