Μανούσης για Κουρουμπλή: “Έκανε σε δυο βδομάδες, όσα δεν έγιναν σε 2 χρόνια”

Μανούσης για Κουρουμπλή: “Έκανε σε δυο βδομάδες, όσα δεν έγιναν σε 2 χρόνια”

Ύμνους για τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή, είχε να πει ο πλοιοκτήτης της SAOS FERRIES Φώτης Μανούσης, που μιλώντας σήμερα στον STATUS Ραδιο 94.2, επεσήμανε την καθοριστική συμβολή του υπουργού και των συνεργατών του, προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπήρχαν εδώ και 2 χρόνια με τα δρομολόγια προς την Σαμοθράκη. 

“Οφείλω να ομολογήσω ότι μετά από μια συνάντηση που είχα με τον υπεύθυνο του Υπουργού Ναυτιλίας, ότι δεν έγινε μέσα σε δυο χρόνια έγινε σε λίγες μέρες. Απέδειξε ο κ.Κουρουμπλής ότι είναι πρακτικός άνθρωπος και αποτελεσματικός”. είπε ο κ.Μανούσης. Παράλληλα επεσήμανε ότι ξαναρχίζουν από τις 12 Ιουνίου τα δρομολόγια του ΣΑΟΣ 2 από και προς το Λαύριο Αττικής με ενδιάμεση στάση την Λήμνο και προορισμό τη Σαμοθράκη και την Αλεξανδρούπολη. Τα δρομολόγια που θα είναι επιδοτούμενα θα διαρκέσουν μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου θα είναι ένα την εβδομάδα.

Έτοιμα και τα δύο ταχύπλοα ΖΕΦΥΡΟΣ, ΟΣΤΡΙΑ 

Ταυτόχρονα σχεδόν θα ξεκινήσει δρομολόγια και το ΣΑΟΝΗΣΟΣ αλλά και το νέο ταχύπλοο της εταιρείας με την επωνυμία ΖΕΦΥΡΟΣ, που θα εκτελεί το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη Σαμοθράκη σε μία μόλις ώρα, ενώ ακόμη ταχύτερο θα είναι το δεύτερο ταχύπλοο που θα λέγεται ΟΣΤΡΙΑ και θα κάνει την ίδια απόσταση περίπου σε μισή ώρα. Οι τιμές των εισιτηρίων για τα δύο ταχύπλοα της SAOS FERRIES, θα είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με το ΣΑΟΣ 2.