Ειδικοί στο κρασί και τη γαστρονομία απ’ όλο τον κόσμο γνωρίζουν τον Έβρο

Ειδικοί στο κρασί και τη γαστρονομία απ’ όλο τον κόσμο γνωρίζουν τον Έβρο

Ο Έβρος και η Θράκη γενικότερα γίνονται αυτές τις μέρες το επίκεντρο, με την παρουσία 20 ειδικών στο κρασί και στη γαστρονομία από όλο τον κόσμο που βρίσκονται ήδη στην περιοχή μας και ξεναγούνται στις ομορφιές της αλλά και δοκιμάζουν τις γεύσεις της.

Σήμερα οι “Winelovers” όπως λέγονται και οι οποίοι προέρχονται από τη Βραζιλία, το Ντουμπάι τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής τη Ρουμανία την Ουγγαρία και άλλες χώρες, βρέθηκαν στο πανέμορφο νησί της Σαμοθράκης και το Οινοποιείο ΜΕΛΜΑΡ, της γνωστής εταιρείας κρασιών που τους φιλοξενεί για μια ολόκληρη μέρα στη διοργάνωση των #TUevents για τους #Winelover-s στην Θράκη.

Ο Γιώργος Τουρατζής με την touratzisumami, η οποία οργάνωσε όλο αυτό το σημαντικό για την προβολή της περιιοχής μας event και είχε μάλιστα αυτή την φορά και την συμπαράσταση του Δήμου Αλεξανδρούπολης, έδωσαν την ευκαιρία στους 20 διεθνείς καλεσμένους να συνοδεύσουν ένα ιδιωτικό οίνο-γαστριμαργικό ολοήμερο ταξίδι με τα μοναδικά κρασιά του οινοποιείου Melmar της Σαμοθράκης.

Χθες οι ξένοι επισκέπτες βρέθηκαν σε μια άλλη εταιρεία του Έβρου, την “kiklopas ελαιόλαδο” ενώ η περιοδεία τους θα διαρκέσει 24 – 29 Μαΐου σε όλη την Θράκη, που γνωρίζει μια ακόμη οινική και παγκόσμια διοργάνωση με τα TU Events στο προσκήνιο.

Οι φωτογραφίες και τα δύο βίντεο είναι της κυρίας Έφης Τσελέμπη και δείχνουν στιγμές από οίνο-γαστριμαργικό ταξίδι των 20 σημαντικών καλεσμένων στην περιοχή μας.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*