Με ρεκόρ συμμετοχών αύιο ο “2ος Αγώνας Κάστρου Διδυμοτείχου”

Με ρεκόρ συμμετοχών αύιο ο “2ος Αγώνας Κάστρου Διδυμοτείχου”

Όλα είναι έτοιμα για να δοθεί αύριο το απόγευμα η εκκίνηση του “2ου Αγώνα Κάστρου Διδυμοτείχου, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα έχει ρεκόρ συμμετοχών σε σχέση με την περσινή χρονιά. Κάτι φυσικό άλλωστε, αφού όσο περνάει ο καιρός θα κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους.

Αύριο Κυριακή 28 Μαΐου λοιπόν, αναμένεται περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι κάθε ηλικίας, θα πάρουν μέρος στον αγώνα που διοργανώνεται από το Δήμο Διδυμοτείχου στο ΠΛΑΙΣΙΟ των εορταστικών εκδηλώσεων «Ελευθέρια 2017» και την XVI Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού, αλλά και την πολύ σημαντική βοήθεια και  αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν.Μακ.Θράκης.

Όπως είναι γνωστό θα υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά αγωνίσματα, ένα για κάθε ηλικιακή κατηγορία. Αγώνας 400 μέτρων για παιδιά ΑμεΑ, παιδικός αγώνας για ηλικίες από 9 έως 12 ετών 900 μέτρων, 5 χιλιομέτρων για παιδιά πάνω από 13 ετών, αλλά και ενήλικες, και αγώνας 10 χιλιομέτρων για ενήλικες από 19 ετών και πάνω.

Οι εγγραφές βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη και μπορούν να γίνουν και μέχρι μισή ώρα πριν από την έναρξη των Αγώνων, από τη Γραμματείαστο Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου.

Οι συμμετέχοντες και οι παριστάμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τρόφιμα μεγάλης διάρκειας κατά την ημέρα του αγώνα σε διαμορφωμένο χώρο εντός του γηπέδου, τα οποία θα αποδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στην Τράπεζα Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου.

Το πρόγραμμα και η ώρες εκκίνησης των αγώνων έχει ως εξής:-

Ώρα εκκίνησης των Αγώνα 10 χλμ: 18:00 (Δημ.
Στάδιο Διδ/χου)

Ώρα εκκίνησης Αγώνα Παιδιών AMEA (400
μέτρα): 18:15 (Δημ. Στάδιο Διδ/χου)

Ώρα εκκίνησης Αγώνα Παιδιών (900 μέτρα):
18:20 (Δημ. Στάδιο Διδ/χου)

Ώρα εκκίνησης των Αγώνα 5 χλμ: 19:00 (Δημ.
Στάδιο Διδ/χου)

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*