Εγκαινιάστηκε το εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Φερών(πλήρες φωτορεπορτάζ)

Εγκαινιάστηκε το εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Φερών(πλήρες φωτορεπορτάζ)

Εγκαινιάσθηκε χθες απόγευμα στις Φέρες, το εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Φερών, παρουσία πολλών επισήμων και πλέον τίθεται στην διάθεσηβ των κατοίκων όλης της περιοχής αλλά και του Έβρου γενικότερα. 

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας Ιωάνη Καπάκη, του Αρχηγού του Πυροισβεστικού Σώματος αλλά και του Υπαρχηγού, του Εβρίτη(από τους Μεταξάδες Διδυμοτείχου) Σωτήρη Τερζούδη, του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, των βουλευτών Έβρου Γιώργου Καίσα και Δημήτρη Ρίζου, αλλά και Ανωτάτων Αξιωματικών του στρατού των σωμάτων ασφαλείας, αντιδημάρχων Αλεξανδρούπολης και δημοτικών συμβούλων και άλλων τοπικών θεσμικών παραγόντων.

Το γενικό πρόσταγμα είχε φυσικά ο Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς τομέα Δήμου Αλεξανδρούπολης Νίκος Γκότσης, ο άνθρωπος που “έτρεξε” την δημιουργία του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου και είχε χθες κάθε λόγο να είναι απόλυτα ικανοποιημένος που αυτό πήρε “σάρκα και οστά”.

Οι φωτογραφίες είναι από την προσωπική σελίδα του Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς τομέα Δήμου Αλεξανδρούπολης κ.Νικολάου Γκότση, ο οποίος ανέλαβε προσωπικάτην δημιουργία του Εθελοντικού Κλιμακίου και το υλοποίησε.

[post_gallery]