ΔΕΝ παντρεύονται Σία Κοσιώνη-Κώστας Μπακογιάννης

ΔΕΝ παντρεύονται Σία Κοσιώνη-Κώστας Μπακογιάννης

Δεν θα γίνει τελικά ο γάμος της Σίας Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη στις 10 Ιουνίου, όπως είχαν προγραμματίσει. Όχι, δεν συμβαίνει κάτι στη σχέση τους, ούτε χωρίζουν.. Απλά, ο θάνατος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη τα ξημερώματα της Δευτέρας βύθισε στο πένθος ολόκληρη την οικογένειά του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και φυσικά και τον εγγονό του Κώστα Μπακογιάννη.

Συντετριμμένα τα παιδιά και τα εγγόνια του ετοιμάζονται για το τελευταίο αντίο σε ένα ξεχωριστό άνθρωπο και πολιτικό. Μέσα σε αυτό το δυσάρεστο για όλη την οικογένεια κλίμα, ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη αποφάσισαν να αναβάλλουν για 40 μέρες το γάμο τους, που θα γινόταν στις 10 Ιουνίου.

Λόγω της εγκυμοσύνης της άνκορ-γούμαν του ΣΚΑΪ, το ζευγάρι είχε αποφασίσει να παντρευτεί στις 10 Ιουνίου σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στη Σαντορίνη. Ο γάμος θα γινόταν σε γραφικό εκκλησάκι στο σπίτι του κουμπάρου τους Γιάννη Αλαφούζου, παρουσία λίγων φίλων και αγαπημένων προσώπων.

Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, όμως, οι δυο τους κρατώντας τις παραδόσεις αποφάσισαν να αναβάλλουν για 40 μέρες το μυστήριο. Το γεγονός, ότι ο γάμος θα γινόταν σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, τους επέτρεψε να μπορέσουν να ενημερώσουν εγκαίρως όλους τους καλεσμένους τους. Προς το παρόν, δεν έχει οριστεί νέα ημερομηνία, αλλά αναμένεται να γίνει μέσα στο καλοκαίρι, μιας και αργότερα, η Σία Κοσιώνη θα είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε το σχόλιό σας