ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς ΣΕ ΟΛΟΥΣ είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ. Μας κάνατε την Καθημερινή Ειδησεογραφική σας Συνήθεια

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς ΣΕ ΟΛΟΥΣ είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ. Μας κάνατε την Καθημερινή Ειδησεογραφική σας Συνήθεια

Όταν πριν από ένα μήνα περίπου, έβγαινε δειλά δειλά στον “αέρα” του διαδικτύου το evros-news.gr, δεν περιμέναμε ότι μέσα σε μόνο 30 μέρες αυτή η “ΕΚΡΗΞΗ” αγάπης, στήριξης και συμπαράστασης θα μας έφερνε σε αυτό το εντυπωσιακό σημείο. Μετά από ένα μήνα δηλαδή να έχουμε συμπληρώσει πάνω από 200.000 “μοναδικούς επισκέπτες” (visitor τους ονομάζει στα αναλυτικά της στοιχεία η google analytics) και 430.000 “επισκέψεις” (visit όπως τα λένε και στο χωριό μου, το Παλιούρι Διδυμοτείχου).

Αυτό σημαίνει πως κατά μέσο όρο “επισκέπτονται το site 7.000 άτομα την ημέρα (η google τους μετράει μόνο μια φορά καθημερινά ως visitor) και διαβάζονται επίσης καθημερινά κατά μέσο όρο 15.000 σελίδες μας. Όλα αυτά φυσικά οφείλονται σε εσάς, τους”επισκέπτες” μας και αυτή την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ, ΣΤΗΡΙΞΗΣ που ανοίξατε. έχετε ήδη κάνει το evros-news.gr, το ΝΕΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ site του ΕΒΡΟΥ, την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ όλων των ΕΒΡΙΤΩΝ, των ΘΡΑΚΙΩΤΩΝ και όχι μόνο.

Τα στατιστικά στοιχεία από το google analytics που βλέπετε, είναι πριν από λίγη ώρα και επιβεβαιώνουν όσα αναφέρω. Χθες για παράδειγμα, όλη την Δευτέρα 29 Μαίου, μπήκαν στο σάιτ 19.089 άτομα και διάβασαν 31.557 θέματα.
 
Θεωρώ επίσης, ότι σε αυτό τον ένα μήνα, έχουμε φέρει μια καινούργια, διαφορετική, φρέσκια ματιά στον τρόπο ειδησεογραφικής ενημέρωσης στον Έβρο, όσον αφορά το χώρο του διαδικτύου και κυρίως δώσαμε ιδιαίτερο “βάρος” στην προβολή και ανάδειξη των ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ θεμάτων και των πολλών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα σε όλο τον Έβρο. Είναι μεγάλη τιμή για μας, με διαδικτυακή “ζωή” ενός μήνα, να μας ευχαριστούν δημόσια μια ΖΩΗ ΤΗΓΑΝΟΥΡΓΙΑ, ΜΙΑ “ΕΒΡΙΤΙΚΗ ΖΥΓΙΑ” ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, η πολύ δραστήρια πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΝΤΑΚΟΥΖΗΝΗ” και τα “ΔΙΔΥΜΑ ΤΕΙΧΗ” με την εκπληκτική παρουσία παντού.
Όλα αυτά είναι τα δικά μας “παράσημα” και μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε την προβολή και παρουσίαση των πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων. Όχι μόνο στο νομό, αλλά και από τους Εβρίτες και τους Θρακιώτες των άλλων περιοχών της Ελλάδος και του εξωτερικού. Γιατί μέσα από αυτές ο Έβρος προβάλλει και αναδεικνύει τον τεράστιο πλούτο της ιστορίας, της παράδοσης και των εθίμων του.
Βλέπουμε μάλιστα με πολύ μεγάλη ικανοποίηση πως άρχισαν να ακολουθούν το παράδειγμα αυτό και άλλοι, κάτι που θεωρώ ότι είναι πολύ σπουδαίο μια και όσο περισσότερες “φωνές” και δημοσιεύματα αναδεικνύουν την πολιτιστική παρουσία της περιοχής μας, αυτό είναι εξαιρετικό.
Η μόνη μας δέσμευση προς όλους εσάς, τους χιλιάδες “επισκέπτες” μας που καθημερινά ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ  το evros-news,.gr για την ενημέρωση σας και μας στηρίζετε, είναι ότι θα συνεχίσουμε παίρνοντας δύναμη και κουράγιο από αυτή την τεράστια ανταπόκριση σας. Να προβάλλουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, να αναδεικνύουμε τα προβλήματα και να ασκούμε κριτική ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. Φυσικά καλοπροαίρετα και με πρόθεση να δοθούν λύσεις.
ΜΠΕΙΤΕ λοιπόν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στο evros-news.gr για να μάθετε τα πάντα.
Μπορείτε να μας βρείτε και στην σελίδα μας στο facebook (κάντε like και δηλώστε ότι “μου αρέσει” για το evros-news,gr) αλλά και στο twitter.

Να ξέρετε ότι ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και το evros-news.gr είναι ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.

Γιατί ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς

Για το team του evros-news.gr

ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗΣ