Διδυμότειχο: Τριήμερες εκδηλώσεις για τα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ από τους “Καστροπολίτες”

Διδυμότειχο: Τριήμερες εκδηλώσεις για τα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ από τους “Καστροπολίτες”

Νέες εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν το τριήμερο από την επόμενη Παρασκευή 2 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 4 του ίδιου μήνα, διοργανώνουν οι “Καστριοπολίτες” στα πλαίσια των 97ων ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ για την απελευθέρωση του Διδυμοτείχου.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 2 Ιουνίου, στις 8:30 το βράδυ στο Κέντρο Θρακικών Μελετών του δήμου Διδυμοτείχου, υπάρχει η παρουσίαση αφιερώματος του περιοδικού «Ενδοχώρα» που αναφέρεται στην ιστορία και τους ανθρώπους του Διδυμοτείχου και θα ανοίξει το τριήμερο εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Σύλλογος των «Καστροπολιτών» 

Το Σάββατο στις 9 το βράδυ, στον χώρο του Κάστρου, θα δοθεί παράσταση από το θρακικό θέατρο σκιών του Γιάννη Βουλτσίδη και την Κυριακή στις 10 το βράδυ είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση με τίτλο «Διδυμότειχο: Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Θράκης». Η ιστορική περιήγηση θα γίνει μέσα από οπτικοακουστικό υλικό, μουσική και ποίηση. Παράλληλα, και τις τρεις ημέρες θα παρουσιαστούν εκθέσεις και θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες που έχουν σχεδιαστεί για όλες τις ηλικιακές ομάδες των επισκεπτών.