ΤΩΡΑ: Αποφασίστηκε ΚΑΤΑΛΗΨΗ στα διόδια της Μέστης την Παρασκευή

ΤΩΡΑ: Αποφασίστηκε ΚΑΤΑΛΗΨΗ στα διόδια της Μέστης την Παρασκευή

ΚΑΤΑΛΗΨΗ στον χώρο κατασκευής των διοδίων της Μέστης την ερχόμενη Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι, αποφάσισε πριν από λίγη ώρα το Περιφερειακό Συμνβούλιο της ΑΜ-Θ, μετά απόπρόταση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς και με την σύμφωνη γνώμη του δημάρχου Αλεξανδρούπολης και Προέδρου της ΠΕΔ Βαγγέλη Λαμπάκη.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ και έτσι μετά την συνεχιζόμενη κοροίδία εκ μέρους της Κυβέρνησης και την αδιαφορία της να δώσει έστω μια τυπική απάντηση στο ψήφισμα που είχαν αποστείλει όλοι οι φορείς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μετά την προιηγούμενηξ συνεδρίαση τους στις 8 Μαίου, αποφασίστηκε η συμβολική κατάληψη διοδίων Μέστης.

Περιμένουν να ξεσηκωθεί και να δώσει ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ 

και ο κόσμος στέλνοντας το δικό του μήνυμα

Το θέμα τέθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης από τον κ.Πέτροβιτς, αφού δεν προβλέπονταν κάτι τέτοιο και συμφ΄ώνησε αμέσως ο Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων της Περιφέρειας κ.Λαμπάκης. Άλλωστε δεν δόθηκε η παραμικρή απάντηση από τους αποδέκτες; της επιστολής διαμαρτυρίας. Τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Υπουτργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, το ΤΑΙΠΕΔ και τους άλλους αρμόδιους.

Επικεφαλής της συμβολικής κατάληψης θα είναι όλοι οι θεσμικοί εκπρόσωποι της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, οι δήμαρχοι και εκπρόσωποι φορφέων. Ελπίζουν φυσικά ότι θα υπάρξει ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ και ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ από τον κόσμο, ο οποίος πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αφήσει τον καναπέ και να στείλει ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ προς όλους, για την συνεχιζόμενη κοροϊδία.