Με τον Βούλγαρο Κρίστο Τελκίνσκι συζητάει η Α.Ε.Διδυμοτείχου

Με τον Βούλγαρο Κρίστο Τελκίνσκι συζητάει η Α.Ε.Διδυμοτείχου

Ο Βούλγαρος Κρίστο Τελκίνσκι, είναι υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Γιάννη Αναστασιάδη στον πάγκο της Α.Ε. Διδυμοτείχου και να την οδηγήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής όπου θα πάρει μέρος του χρόνου. Σύμφωνα με πληφοροείες του evros-news.gr, η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται ήδη σε επαφές και συζητήσεις με τον Τελκίνσκι, προκειμένοπυ να συμφωνήσουν και να έρθει από την Βουλγαρία στο Διδυμότειχο για να πιάσει δουλειά.

Ποιός είναι ο Τελκίνσκι

Ο Κρ΄θιστο Τελίνσκι γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, αφού αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στην χώρα μας και είχε συμμετοχές σε διάφορες ομάδες. Γεννήθηκε στ Πλόβντιβ (Φιλιππούπολη) 7 Ιουλίου 1979 και ξεκίνησε την επαγγελματική ποδοσφαιρική του καριέρα το 1997 στην Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Ντεμπούτο στην A PFG έκανε στις 9 Νοεμβρίου του 1997, στην εντός έδρας ήττα με 0-5 από τη Λέφσκι Σόφιας. Με την Λοκομοτίβ αγωνίστηκε μέχρι το 2002 και συνολικά έκανε 61 εμφανίσεις.

Το 2002 ήρθε στην Ελλάδα, για τον ΠΑΣ Γιάννενα, με τον οποίο αγωνίστηκε για ένα χρόνο στην Α’ Εθνική, την περίοδο 2002-2003. Την επόμενη χρονιά μεταπήδησε στον Ακράτητο και στην συνέχεια στην Καλλιθέα, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο του 2006, όταν και αναχώρησε για την Παναχαϊκή στην οποία αγωνίστηκε προσωρινά. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους για την Προοδευτική και την επόμενη χρονιά μετακόμισε στην Κύπρο για την Πάφο. Επέστρεψε άμεσα στην Ελλάδα για τον Φωστήρα, με τον οποίο αγωνίστηκε ένα χρόνο. Από το καλοκαίρι του 2009 αγωνίζεται με τη φανέλα των Τρικάλων και το καλοκαίρι του 2011 αποκτήθηκε απο τον Ηρακλή Ψαχνών, στον οποίο αγωνίστηκε προσωρινά, όταν τον Ιανουάριο του 2012 επέστρεψε στην πατρίδα του για την Μπότεφ Πλόβντιβ. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους αναχώρησε για την ΦΚ Ρακόφσκι.

Επαφές και με Ζεκερίδη

Ένας άλλος υποψήφιος για τον πάγκο της ομάδας του Διδυμοτείχου είναι ο Μπάμπης Ζεκερίδης, που έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Έγιναν κάποιες επαφές μαζί του και βολιδοσκοπήσεις των προθέσεων του, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό που ζήτησε είναι απαγορευτικό για τις οικονομικές δυνατότητες της Α.Ε.Δ και έτσι το θέμα δεν προχώρησε.