“ΩΠΑ” στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας(video+φωτό)

“ΩΠΑ” στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας(video+φωτό)

Μια συνεργασία που το αποτέλεσμα της αναμένεται εκπληκτικό, ξεκίνησε την Δευτέρα 29 Μαίου στην Ορεστιάδα. Ο πολυβραβευμένος στο εξωτερικό για τα εντυπωσιακά του βίντεο με drones συντοπίτης μας από το Διδυμότειχο Kostas Gur (Κώστας Γκουρλουμένος) άρχισε τα τα γυρίσματα του “ΩΠΑ”, του νέου μουσικού βίντεο, σε συνεργασία με την Χορευτική Ομάδα των Φοιτητών της Ορεστιάδας “ΧΟΦΟ”, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Το “ΩΠΑ” είναι ένα μουσικό βίντεο που θα γυριστεί εξ’ oλοκλήρου με drones σε μουσική Μίκυ Θεοδωράκη, “Zorbas Dance” και σε χορογραφίες Γιάννη Ζαφειριάδη. Το σενάριο, η διεύθυνση φωτογραφίας, το μοντάζ και η σκηνοθεσία είναι του Κώστα Γκουρλουμένου (Kostas Gur).
Το “ΩΠΑ” ευελπιστεί να αποτελέσει έναν ύμνο στην χαρά, την ζωή, τα νιάτα και την ομορφιά του Ελληνικού Πνεύματος. Υα πρώτα γυρίσματα έγιναν στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που μας παραχώρησε ο φίλος ΚώσταςΓκουρλουμένος.
Περίληψη του μουσικού βίντεο: Το Ελληνικό πνεύμα παίρνει σάρκα και οστά στο πρόσωπο ενός οργανοπαίχτη, εμφανίζεται στην Ορεστιάδα αποφασισμένος να ταράξει την απογευματινή καλοκαιρινή ηρεμία αυτής της ακριτικής ελληνικής πόλης.
[post_gallery]